Jaké štěně pro alergika?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59394
25.11.12 21:08

@Lucie1977 :( to je blbý no ale myslim že zbytečný risk, bude velká šance že pes tam nebude moct zůstat a pak hledat někoho kdo si ho vezme :?, max bych povolila jestli máte barák mít psa venku ale do bytu fakt ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
25.11.12 23:05

Souhlasím z markétkou :hug: nejde jen o ty chlupy..a zdraví dítěte je nejpřednější

• Citovat
  • Upravit
59394
25.11.12 23:36

@saracenka my si to zažili loni a nic moc pocit když pes kterýho miluje a hrajou si spolu mu vlastně škodí :? a syn je strašný bebíčko a sotva mu to alergoložka řekla a přišli jsme domů a samo že pes k němu běžel a Vik hysterák at se k němu nepřibližuje že nechce umřít a v bytě 2+1 to prostě nejde oddělit, mít barák tak by byl pes venku ale v bytě, navíc 4 letý pes takže proto je lepší neriskovat, kdyby jsme to věděli včas tak je jasné že žádný pes by nebyl. je jansé že zdraví dítěte je a bude na prvnim místě ;) a i pro psa to je trápení když 4 roky mohl spát v posteli a vlastně žít v pokoji a najednou trest a jen kuchyně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
25.11.12 23:51

Peruansky nahac-velikost podle libosti od malinkeho po velkeho psa. Nema ani chloupe nebo absolutni minimum(narozdil od činskych chocholatych) jde o to, ze existuje alergie na psi sliny a roztoci se muziu drzet v kuzi psa, ale neumim si to moc predstavit. Je to stejna kuze jako nase jen o neco silnejsi. Pri pravidelne udrzbe psa by podle me byl pro alergiky nejvhodnejsi. A navic jsou to dokonali psi do rodiny co se povahy tyce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
26.11.12 20:05

Já to právě taky znám z vlstní zkušenosti, kdy i yorkšír musel pryč po 3letech..alergie na psa nepotvrzená, bohužel projevy evidentní při styku se psem ..kde pes sedl, lehl, hrozné svědění, rýma, dráždění sliznice, oči jak angorák.. jink potvrzená alergie, roztoči, pyly, morče, nepotvrzená kočka, přesto alergické projevy při styku..bohužel to vyústilo až v astma, chudák pes šel do nové rodiny :zed:dala jsem ho zadarmo prověřené osobě, ale bylo to moc bolestivé..vše se uklidnilo..alergoložka nás varovala i před akvárkem..já miluju zvířata a dobrovolně nemám kvůli zdraví v bytě nic ..jen rybičky na záchodě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59394
26.11.12 20:45

@saracenka viki z toho měl taky astma, každý den léky, spray a najednou spiro v normě ale astma má :? takže žádné zvíře a navíc kdo ví co ted ty dva mladší, asi tam je taky šance. Alergie jsou v rodině a jen Viki má na psy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
27.11.12 17:37

No holky to jste mě pořádně vyděsily máme domek a pejska venku, ale chtěli jsme prostě mazlíka, ale pokud je to tak, tak nám zůstane jenom Falco.

moc díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek