Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda jste někdo nekupoval stoupátko ke kočárku espiro next avenue, popřípadě jaký? Na prodejně nám řekli, že když má kočárek nosnost 15 kg, že se tam nesmí stoupátko připevnit, ale k jakým kočárkům se tedy pripojuji, to ma nějaký hluboký kočár snad větší nosnost? Dítě tam určitě nebude stát celou dobu, jen když už ho budou bolet nohy.. Díky za každou radu ![]()
@rtggirl ahoj, mám stejný kočárek a stupatko máme lascal buggy board. To by se stupatko nemohlo připevnit na žádný kočárek. Ta nosnost je snad všude stejná ![]()
@rtggirl přesně normálně ho můžeš připevnit, doporučuji lascal mini board, stačí bohatě ![]()
Dobrý den, prosím, potřebuji poradit.
Vybírám do kočárku espiro next manhattan do sportovní korbičky podložku, ale nevím, jaká by se do něj vešla. Většinou píšou, že jsou univerzální, ale přece jen by to chtělo nějakou co určitě padne. Nejlépe oboustrannou, letní/zimní strana.
Prosím, neměl by někdo nějaký tip či zkušenosti? Líbí se mi český emitex, ale nevím jestli by do korbičky padl.
Děkuji!!!
![]()
@Tyna15 píše:
@Moniska07 ahoj, mám petite&mars
Moc děkuji za info ![]()
Dobry den, nemate nektera zkusenost s konkretnim stupatkem ke kocaru Espiro next (porizovany v roce 2019)?…idealne treba i s fotkou, jak tam to ditko stoji?