Jaké tepláky pro hubeňoura

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1266
31.8.16 22:57

Jaké tepláky pro hubeňoura

Zdravím, sháním tepláky pro 5letého hubeňoura. Jakou značku poradíte? Aby byly úzké přes zadek. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1266
31.8.16 22:59

Třeba od Tchibo máme flísové tepláčky a ty jsou super úzké (ty nám sedí perfektně), ale na obyčejné bavlněné jsem zatím nenarazila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
31.8.16 23:05

Já mám z Fleru, od Betty mode, nějaké byly dobré z Lidlu. Syn ma 6 roků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
31.8.16 23:29

@Lístečka tak tohoto uživatele mi to vůbec nenašlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
31.8.16 23:40

Zkoušela jsi wolf nebo kugo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
31.8.16 23:45

@lussinka1984 Já taky vždycky dlouho hledám, než najdu kalhoty / tepláky pro hubené děti. Nebo aby to alespoň mělo „tunýlek“ v pase a dala se tam protáhnout guma.
Nevím o žádné konkrétní značce, která by šila pro hubené děti, je to jen o náhodě, sem tam se něco úzkého někde prostě objeví.
Jediné co je jistota jsou tepláky od vietnamců. Já na to dlouho nepřišla, protože jsem tam nechodila, až jednou náhodně a nestačila jsem se divit, samé úzké.
Tam vyberu vždy.
Není to samozřejmě stoprocentní bavlna, ale podle mě vydrží i víc, než celobavlněné.
A cena parádní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
1.9.16 00:20

Mam 2,5 leteho 11 kg syna, nasla jsem ted v Pepco, pak mame z Lindexu..kalhoty a dziny slim fit mam z Kik a HM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
1.9.16 06:41

Syn teda hubenour neni, ale ma do skolky na zimu (misto puncochacu) takovy uzky podvlikacky, vcelku hezky teplacky, z HaM ;) a v Pepcu se da poridit na hubeny deti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
1.9.16 06:57

Kupuji teplaky Zara a Reserved. Uzsi jsem nenasla.Jsou perfektni, ale teda drazsi. Zase je ale vzdy pak dobre prodam. Do Kugo, Wolf atd se dcera vejde dvakrat :lol:.Nekdy najdu uzsi i v CA.

• Citovat
  • Upravit
2889
1.9.16 13:58

@lussinka1984 My máme HM, Lindex, Next. Většinou tedy zděděné. Lidl ani náhodou, Tesco taky ne. Ještě hodlám zkusit Pepco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
1.9.16 14:01
@lussinka1984 píše:
@Lístečka tak tohoto uživatele mi to vůbec nenašlo :-(

Betty mode není prodejce na fleru ale značka oděvů. Šije se to nekde na jižní Moravě tuším. Mají tepláky, leginy, spodní prádlo, teplakovky. A vydrží to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
1.9.16 14:34
@Pipi 00 píše:
@lussinka1984 My máme HM, Lindex, Next. Většinou tedy zděděné. Lidl ani náhodou, Tesco taky ne. Ještě hodlám zkusit Pepco.

Z Lidlu máme pro syna dvoje, teda zděděné a holčiči - šedé, takže mu sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
1.9.16 14:35

@Lístečka Já je koupila jednou a padaly. A ta guma byla prošitá, takže nešla zmenšit, myslela jsem, že budu vraždit :-). Ale my jsme extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat