Jaké tepláky pro hubeňoura
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké tepláky pro hubeňoura
Zdravím, sháním tepláky pro 5letého hubeňoura. Jakou značku poradíte? Aby byly úzké přes zadek. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Třeba od Tchibo máme flísové tepláčky a ty jsou super úzké (ty nám sedí perfektně), ale na obyčejné bavlněné jsem zatím nenarazila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám z Fleru, od Betty mode, nějaké byly dobré z Lidlu. Syn ma 6 roků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lussinka1984 Já taky vždycky dlouho hledám, než najdu kalhoty / tepláky pro hubené děti. Nebo aby to alespoň mělo „tunýlek“ v pase a dala se tam protáhnout guma.
Nevím o žádné konkrétní značce, která by šila pro hubené děti, je to jen o náhodě, sem tam se něco úzkého někde prostě objeví.
Jediné co je jistota jsou tepláky od vietnamců. Já na to dlouho nepřišla, protože jsem tam nechodila, až jednou náhodně a nestačila jsem se divit, samé úzké.
Tam vyberu vždy.
Není to samozřejmě stoprocentní bavlna, ale podle mě vydrží i víc, než celobavlněné.
A cena parádní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam 2,5 leteho 11 kg syna, nasla jsem ted v Pepco, pak mame z Lindexu..kalhoty a dziny slim fit mam z Kik a HM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn teda hubenour neni, ale ma do skolky na zimu (misto puncochacu) takovy uzky podvlikacky, vcelku hezky teplacky, z HaM
a v Pepcu se da poridit na hubeny deti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji teplaky Zara a Reserved. Uzsi jsem nenasla.Jsou perfektni, ale teda drazsi. Zase je ale vzdy pak dobre prodam. Do Kugo, Wolf atd se dcera vejde dvakrat
.Nekdy najdu uzsi i v CA.
- Citovat
- Upravit
@lussinka1984 My máme HM, Lindex, Next. Většinou tedy zděděné. Lidl ani náhodou, Tesco taky ne. Ještě hodlám zkusit Pepco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lussinka1984 píše:
@Lístečka tak tohoto uživatele mi to vůbec nenašlo
Betty mode není prodejce na fleru ale značka oděvů. Šije se to nekde na jižní Moravě tuším. Mají tepláky, leginy, spodní prádlo, teplakovky. A vydrží to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipi 00 píše:
@lussinka1984 My máme HM, Lindex, Next. Většinou tedy zděděné. Lidl ani náhodou, Tesco taky ne. Ještě hodlám zkusit Pepco.
Z Lidlu máme pro syna dvoje, teda zděděné a holčiči - šedé, takže mu sedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lístečka Já je koupila jednou a padaly. A ta guma byla prošitá, takže nešla zmenšit, myslela jsem, že budu vraždit
. Ale my jsme extrém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit