Kupování podprsenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
181
30.8.16 11:11

Kupování podprsenky

Ahoj chtěla bych se zeptat neznáte na internetu nějakou dobrou stránku s podprsenkami? Ja bych chtěla takovou tu se zapínáním vpredu a když sem se dívala na internetu třeba na Tezenisu, intimisimi tak tam neměli a když už jinde měli tak ta 500 neznáte nějakou stránku na internetu s podprsenkami? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9794
30.8.16 11:31

@Kakajicko69
Ahoj, záleží co si přeješ nosit, pokuď chceš úplně obyč ( žádná značka) tak zkus aliexpress nebo ebay :) sehnat se daji od 200,– :mrgreen:
Jinaj 500,– je normální cena :D i běžně v kamených obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
30.8.16 11:34

Mám tuto: http://www.beate-uhse.cz/…/p/326460211?… kvalita tedy žádná extra sláva (myšleno, že nevydrží jako třeba Lormar, Sassa atp), ale líbila se mi vzhledově a co jsem chtěla splnila, drží pěkně…ale je taky za 500, ale když pokoukneš mají tam i levnější (viz: http://www.beate-uhse.cz/…/p/441620211?… za 250 Kč)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
30.8.16 11:35

500 za kvalitní podprsenku je ještě ta spodní hranice.

Nekupovala bych podprsenku na netu, i když zvolíš správnou velikost, nemusí ti padnout tvar a celkově řešení. Ale abych odpověděla, zkusila bych mrknout na Lindex, výběr mají bohatý, třeba najdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
30.8.16 11:37

Jinak podprsenky hodně objednávám z Astratexu, ale cenově je to tak od té pětistovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
30.8.16 11:41

@Kakajicko69
500 je snad docela OK cena ne?

Já bych na netu nekupovala - prádlo třeba vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.16 12:03

Schován se za anonym :). Já nedávno v sekaci narazila na mooc pěkně podprsenky, nové bych si je nemohla dovolit ani náhodou. Jsou fakt moc pěkný. Sedí mi skvěle, až jsem si divila. A jedna vyšla na 45kc. Ale to je věc každého. Doma jsem je 3× vyprala a vše ok :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25103
30.8.16 12:05

Tak za jedno bych na netu bála kupovat a za druhé se mi 500 za podprsenku nezdá moc. Ale nevím, jaký máš prsa. Já mám 75F a taková se dá sehnat jen v kvvalitním spodním prádle a pod nějakých 600 to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
30.8.16 12:07

Za mě Astratex, když netrefíš velikost i poštovné zpět zaplatí za tebe oni. Už jsem objednávala a následně měnila za větší. Jinak podprsenku přes net objednávám zcela vyjímečně, lepší je samozřejmě vyzkoušet. Já kupuji Triumph, ty my sedí skoro vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
30.8.16 12:24
@Anonymní píše:
Schován se za anonym :). Já nedávno v sekaci narazila na mooc pěkně podprsenky, nové bych si je nemohla dovolit ani náhodou. Jsou fakt moc pěkný. Sedí mi skvěle, až jsem si divila. A jedna vyšla na 45kc. Ale to je věc každého. Doma jsem je 3× vyprala a vše ok :mavam:

Taky s tím nemám problém, mám 80D takže je tam na mě akorát moc nemají. Nedávno jsem si na Votočvohoz koupila za 500,–Felinu, na netu stojí 1690,–, paní jí nosila prý měsíc v těhotenství a za mě super. Já využiji dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
30.8.16 12:36

@Kakajicko69 zkus Bonprix, ale cena odpovida kvalite. Jestli mas standardni velikost, tak si treba vyberes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31520
30.8.16 12:39
@Kakajicko69 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat neznáte na internetu nějakou dobrou stránku s podprsenkami? Ja bych chtěla takovou tu se zapínáním vpredu a když sem se dívala na internetu třeba na Tezenisu, intimisimi tak tam neměli a když už jinde měli tak ta 500 neznáte nějakou stránku na internetu s podprsenkami? :nevim:

500 spíš třeba jen v akcích nebo aspoň na té ceně začít, většinou jsou dost nekvalitní a nestojí to za to :think: navíc na internetu to taky není nejlepší nápad, musíš si podprsenku vyzkoušet na místě jak ti sedne a ideálně někde, kde ti poradí, abys nebrala nějaký špatný rozměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31520
30.8.16 12:41
@Anonymní píše:
Schován se za anonym :). Já nedávno v sekaci narazila na mooc pěkně podprsenky, nové bych si je nemohla dovolit ani náhodou. Jsou fakt moc pěkný. Sedí mi skvěle, až jsem si divila. A jedna vyšla na 45kc. Ale to je věc každého. Doma jsem je 3× vyprala a vše ok :mavam:

Ono asi dost záleží co očekáváš od podprsenky. Dost často vidím u holčin (zvlášť mladších), jak mají pod tílkem ohnuté ty podprsenky nebo ošoupaná ramínka a taky jim to připadá, že podprsenka je v supr stavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24118
30.8.16 13:04

@Kakajicko69 tak pokud chci „pořádnou“ podprsenku, tak mi většinou vyjde na min. 700 Kč.

http://www.eshopspravnapodprsenka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
30.8.16 14:31

Jééé, to by se mi líbilo, kdybych si mohla koupit podprsenku za 500 :dance: S mou velikostí jsem zatím pod 1300 nešla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat