Zimní čepice pro 4 let
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zimni cepice pro 4 let
Ahoj.Chci se zeptat, jake cepice davate v zime detem kolem 4 let, hlavne holkam teda.Se snurkama se uz vazne nedavaji? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak já dávám jak se šňůrkami, tak i bez šňůrek. Záleží na tom, co se mě i dětem líbí. Pokud mají čepice šňůrky, tak je ale nezavazuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klasicke cepice bez snurek, takove ty „s usima“ se snurkama na zavazani pod bradou, lip topak hreje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám bez šňůrek, je to hrozně nepraktické, ale dcera tu se šňůrkou nosit nechce, že je jak mimino. Minulej rok na největší mrazy jsem ji koupila kuklu-tu nosila a účel to plnilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez šňůrek, starší měl ve dvou a půl letech naposledy se ňůrkama jednu zimní, od té doby bez…mladšímu budou 2 a čtvrt v zimě a už bude bez šňůrek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No prave moje mamka furt nadava, ze co to je blbou modu ze decka ted nosi cepky bez snurek, ze jim nafuci do usi a nektere furt slezaji z usi, kdyz to neni zavazane.No a dcera ma skoro 4 roky a me prave prijde ze s cepkou se snurkama vypada tak „detsky“ pritom uz je to mala slecna
Zas na druhou stranu, kolikrat taky nadavam, ze ty bez snurek na hlave prd drzi a leze to nahoru, takze to ma nasazene jak hrnec, takze to nestacim spravovat. Prave do skolky bude asi lepsi mit vsechny bez snurek, bude to praktictejsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyBrigit Bude to jednodušší pro učitelky. Ono zavazovat 26-28 dětem čepice.
Jinak teda našim dětem v životě čepice z hlavy neslezla, uši taky nelezly.
Nechávám si šít na Fleru, loni jsem koupila klukům Pinkie, které to mají přes uši delší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snurky jsou super, to bezpochyby.
Ale v tomhle veku uz ne.
Mam rada a kupuju na pinkie.cz ty s kryty na ouska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starsi dcera mela asi od 3-4 let bez snurek, mladsi ma takove hladke klouzave vlasky, ze kazdou cepici ma behem minuty na vrsku hlavy nebo pres oci
Takze te na zimu kazdopadne se snurkama (i jarni cepice nesla pres usi ani omylem, a to jsme vyzkouseli asi 5 typu, vsechny behem par minut sjely kamkoli jinam) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit