Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Negativní. Testuješ každý den? Nebo od kolikátého do kolikátého dne?
Testuju od 17 dne dc.cykly mam 30 dni..sem to asi propasla no ![]()
Jenom me zarazi,ze nekdo ty ovulacni testy ma snehobile.A ja tam mam dost znatelnyho ,,ducha" ..pred par dny tam byl slabší podstatně,jenze fotku uz nemam..No tak třeba příští měsíc budu zkoušet dříve.
@Anonymní píše:
Jenom me zarazi,ze nekdo ty ovulacni testy ma snehobile.A ja tam mam dost znatelnyho ,,ducha" ..pred par dny tam byl slabší podstatně,jenze fotku uz nemam..No tak třeba příští měsíc budu zkoušet dříve.
Dokud nejsou ty čárky stejné, je to negativní. Nějaká čárka je tam víceméně celý cyklus.
@Anonymní píše:
Duch je úplně normální, hladina hormonu kolísá, neznamená to nic.
Chci se zeptat podle doktora když sem byla na kontrole ve středu tak právě prý probíhala nějaká ovulace a od čtvrtka co sem zkoušela dělat ještě ovu testy tak vipadaly takto
@Jaruska 2018 @Jaruska 2018
Já tomu taky nerozumím. Holky nahoře píšou, že jsou negativní, když je tam slabá čárka, ale já za celý měsíc nikdy nemám úplně stejnou. A v únoru jsem otehotnela s takhle slabouckou
Ahoj. Bohuzel sem zacala hlidat ovulaci az po 17dc. Cyklus mam 30dni.Vzdy od 17 dc sem mela takovy nejaky.Spis trosku slabší nez je na tehle fotce. Menstruaci mam dostat za 10dni. Myslite, ze tohle muze znacit i tehotenstvi, nebo takhle prostě vypada negativni ovulacni test a ja sem svoji sanci propasla s testovanim?