Jakou barvu ručníků

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
14.12.10 18:20

Jakou barvu ručníků

Dobrý večer, švagrová si přeje k vánocům osušky a ručníky do koupelny, koupelnu má prý tmavě vínovou až fialovou (bohužel jsem ji neviděla), vůbec mě nenapadá, jakou barvu bych měla koupit. Poradíte mi prosím :srdce: :srdce: :srdce: ? Předem moc děkuji. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
14.12.10 18:22

Bílou nic nezkazíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.12.10 18:25

Tmavě oranžové, žluté…
Nenávidím bílé ručníky.
Nejraději mám právě tmavě červené, ale to by v její koupelně asi vypadalo blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
14.12.10 18:27

já bych pro bílou nehlasovala…je na ni všechno vidět.

Tak kup nějaké vínové,nebo šedá jde k vínové pěkně. Nebo klasiku máslový nebo žlutavý… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
14.12.10 18:30

Monča říkala raději tmavé, bílé by se hodily, ale bílá se rychle zapírá, dle Vašich návrhů by mi k té vínové asi nejlépe ladila ta šedá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.12.10 18:49

do bílé bych taky nešla.. vzala bych vínové..... popř. poslala nějakého zvěda aby vyfotil a poslal fotky to by ti pomohlo.. třeba to někdo bude moci udělat.. a pak se rozhodnout..
třeba má nějaký barevný proužek v dlaždičkách.. nebo tak.. tak by se to dalo doladit s tím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
14.12.10 18:51

jsem pro tmave sedou, ta je neutralni a pekna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.12.10 18:55

Tak já tedy bílé určitě né!! To by byla spíš pomsta. Já mám jednu koupelnu bílo-šedá(hoodně tmavá) a mám ručníky v té šedé, a bílo-oranžovou a tam oranžové. Tak by to chtělo co nejvíce podobné té vínovo-fialové, ale to by chtělo asi vidět, aby se to netlouklo! Třeba v Kika mají velký výběr jednobarevných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
14.12.10 18:55
Macík74 píše:
do bílé bych taky nešla.. vzala bych vínové..... popř. poslala nějakého zvěda aby vyfotil a poslal fotky to by ti pomohlo.. třeba to někdo bude moci udělat.. a pak se rozhodnout..
třeba má nějaký barevný proužek v dlaždičkách.. nebo tak.. tak by se to dalo doladit s tím!

Bohužel, dočasně bydlí v Anglii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.12.10 19:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.12.10 19:06

jako bílá určitě není špatná a na rozdíl od barevných ručníků ji můžeš vyvařit ,vyprat fleky bělidlem .
Barevný ručníky nevydrží pěkný moc dlouho .
No jinak i taková přírodní barva (béžová ) by se hodila .Fialovou bych neriskla ,protže může být úplně jinak fialová jak ta její koupelna -to už radši černou ,ale tam jde vidět každá bílá nitka a to mi přijde nepraktické .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
14.12.10 19:07
alzbetah píše:
A co Béžové… :)
http://www.ikea.com/…cts/40159205

máme tuhle osušku v béžové a šedé a je super :palec: takže doporučuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
14.12.10 19:13

Bílé nebo černé po případě červené,zaujali mně tyhle mrkni :palec:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.12.10 19:29

Béžové, šedé, starorůžové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
14.12.10 19:36

Chce raději tmavší, takže bílé vylučuju, černá se opírá a může pouštět, stejně jako červená, takže taky vylučuju, fialovou, vínovou taky, protože by se mohly třískat odstíny. Mně pořád vychází nejlépe ta šedá, k fialové se myslím hodí. Do Ikei to máme bohužel daleko, zítra asi pojedem do Liberce, tak tam snad něco seženu, nevíte jestli by je měli v Globusu nebo v Nise? Možná by je mohli mít i v Kice nebo Asku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný