Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, dáte tip? Ani nevím, jak by měla být dlouhá, díky ![]()
@Madelain Jakou má dítko paměť? Já učila 4letou pěkně dlouhou o čertovi, já jí kdysi říkala na recitátorské soutěži v 1.třídě
No a pak takové ty: „Kutálí se ze dvora, takováhle brambora. Neviděla, neslyšela, spadla na ní závora. Kam koukáš ty závoro? Na tebe ty bramboro. Kdyby tudy projel vlak, byl by z tebe bramborák.“ Zkrátka klasika ![]()
Mě babička k zápisu naučila následující básničku: Slunce svítí jako prase, kráva v chlívku uprdla se, venku štěká pes, je to česká ves
prý byla nuda jak všechny děti mumlaly ty stejné básničky furt dokola tak chtěla at jim to tam trochu zpestřím, jenže jsem se prokecla mamce takže babi dostala sprda a já zákaz recitace téhle básničky ![]()
To já řekla u zápisu ve školce tuto : Ty sovětští mužíci, vypustili družici, lajku do ní nacpali a nažrat jí nedali. lajka ta se nasrala, chcípla a dál lítala a tatínek kterej mě to naučil byl v šoku a do dneška říká že se diví že ho tenkrát komunisti nezavřeli ![]()
jinak ta brambora je celkem fajn ![]()
Moje sestřenice u zápisu uspěla se Schmitzerovým
Doktor Hašek
vzal si prášek
myslel, že je na spaní.
Nejdřív zvracel,
pak se skácel.
Byl to prášek na praní…
Jinak nás to čeká v únoru taky a budeme rádi, když dáme do kupy nějaké debilní čtyřverší, protože pokusy o nacvičení čehokoli jen trošku konvenčního končí matlanicí typu Běží liška k táboru při betlémské salaši hajdom hajdom fydlidom… ![]()
Není to fuk? Beztak ho podle toho brát nebudou. U nás dítě teda ani nepozdravili. Ve druhéé školce to kluk reklamoval slovy: Ty se mi taky ani na nic nezeptáš? Tak teda vyžádala písničku. Vybral si sám.
Syn říkal na zápisech básničku O myšce a makovici. Ohromil nás všechny
. Básnička je pořádně dlouhá. Vybral si jí sám.