Jakou básničku k zápisu?

159
29.12.13 19:09

Jakou básničku k zápisu?

Ahoj, dáte tip? Ani nevím, jak by měla být dlouhá, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lindsay15
29.12.13 19:33

@Madelain Jakou má dítko paměť? Já učila 4letou pěkně dlouhou o čertovi, já jí kdysi říkala na recitátorské soutěži v 1.třídě :pankac: No a pak takové ty: „Kutálí se ze dvora, takováhle brambora. Neviděla, neslyšela, spadla na ní závora. Kam koukáš ty závoro? Na tebe ty bramboro. Kdyby tudy projel vlak, byl by z tebe bramborák.“ Zkrátka klasika 8)

• Citovat
  • Upravit
2429
29.12.13 19:49

Mě babička k zápisu naučila následující básničku: Slunce svítí jako prase, kráva v chlívku uprdla se, venku štěká pes, je to česká ves :pankac: :mrgreen: prý byla nuda jak všechny děti mumlaly ty stejné básničky furt dokola tak chtěla at jim to tam trochu zpestřím, jenže jsem se prokecla mamce takže babi dostala sprda a já zákaz recitace téhle básničky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
29.12.13 20:07

To já řekla u zápisu ve školce tuto : Ty sovětští mužíci, vypustili družici, lajku do ní nacpali a nažrat jí nedali. lajka ta se nasrala, chcípla a dál lítala a tatínek kterej mě to naučil byl v šoku a do dneška říká že se diví že ho tenkrát komunisti nezavřeli :mrgreen:

jinak ta brambora je celkem fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
29.12.13 20:08

Moje sestřenice u zápisu uspěla se Schmitzerovým

Doktor Hašek
vzal si prášek
myslel, že je na spaní.
Nejdřív zvracel,
pak se skácel.
Byl to prášek na praní…

;)

Jinak nás to čeká v únoru taky a budeme rádi, když dáme do kupy nějaké debilní čtyřverší, protože pokusy o nacvičení čehokoli jen trošku konvenčního končí matlanicí typu Běží liška k táboru při betlémské salaši hajdom hajdom fydlidom… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
29.12.13 21:31

Není to fuk? Beztak ho podle toho brát nebudou. U nás dítě teda ani nepozdravili. Ve druhéé školce to kluk reklamoval slovy: Ty se mi taky ani na nic nezeptáš? Tak teda vyžádala písničku. Vybral si sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
29.12.13 21:35

Syn říkal na zápisech básničku O myšce a makovici. Ohromil nás všechny :). Básnička je pořádně dlouhá. Vybral si jí sám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML