Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, už nevím jak dál s vychovou syna 4 roky, uvádím dnešní příklad. Od včera spí u prarodičů, dnes jsem přijela za ním že tu s mladším synem budem spát taky, normálně doma chodí spát kolem sedmé, bylo půl 8 a já že tedy pujdem spát on stropil takovou scénu ze ještě teď je mi blbě, visel na dědovi, brečel přímo řval ať ho nepouští, já měla v náručí malyho tak jsem staršího chytila a tahla do pokoje ale jak jsem ho blbě držela zatlacila jsem mu na krk, on začal brečet ještě víc, že se mu chce blinkat, ze mě nemiluje, ale sakra jsem jeho máma nechci mu ubližovat, ale poslouchat musí
Mě přijde, že cítí že má u babi s dědou oporu, nerozmazlují ho?
tak je v jiném prostředí a zvyklý že tam je to podle prarodičů, ale to že jsi mu zatlačila na krk je hrozný ![]()
Příspěvek upraven 27.12.13 v 21:17
¨Dala bych mu dvě cvičné po zadku aby měl důvod řvát a šel by spát a konec hovoru.
Proč musel jít spát? byl u babi s dědou chtěl si to evidentně užít jinak než doma s režimem.. šla bych uspat mimino a většího nechala na uspání - po dohodě dědovi či babi..
@skoromamuška píše: ¨Dala bych mu dvě cvičné po zadku aby měl důvod řvát a šel by spát a konec hovoru.
a určitě by se ukáznil a usnul ![]()
To je divadlo, znám taky…doma sama si to zpacifikuješ nejlépe…
Za cos ho táhla, žes mu zatlačila na krk?
Silou to asi nezlomíš, zeptala bych se prarodičů, v kolik šel spát včera, že tak šílí a poporosila je o jednotný přístup i v tom, aby podpořili Tebe. Ale tyhle hysterie jsou zbytečný a malej za to nemůže.
Nevím asi jo, dovolí mu skoro všechno, ono tohle není poprvy co to udělal doma mi tohle nedělá, proto jsem z toho špatná
Taky bych si nejdřív zjistila, jestli i u prarodičů chodí spát tak brzy a teprve podle toho jednala. Holt jsi mu narušila jeho klidný víkend u dědy a babičky
Snažila bych se s ním spíš domluvit než nechat dojít k takové scéně.
Ale stalo se, tak co, svět se nezboří. ![]()
Držela jsem ho ve vzduchu za trup a nesla ho do pokoje ale sklouznul mi jak jsem držela v rukou ještě malýho, neudělala jsem to naschval
@chelsea001 píše:
Nevím asi jo, dovolí mu skoro všechno, ono tohle není poprvy co to udělal doma mi tohle nedělá, proto jsem z toho špatná
Buď v klidu, vždycky se děti chovají jinde jinak než doma.
@chelsea001 píše:
No tak z toho nebuď špatná.
Děti se u prarodičů chovají jinak. Hlavně že doma funguje. S prarodiči bych se snažila vykomunikovat nějaká pravidla.
Na krku jsi ho nezmáčkla schválně, stane se. ![]()