Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
On má dědu hrozně rád, já to chápu můj táta je fakt zlatej, ale prostě nechci aby mě měl na haku, chci aby věděl že mě musí poslouchat
@Stased chyba to není, u nás se vse hlasi dopředu a funguje to líp než když oznamim činnost těsně před. Z toho je většinou scéna, dohady, stres. Já řeknu, az si dostavis to a to, jde se spát a pak už se se mnou většinou nedohaduje.
@KriJona píše:
@Stased chyba to není, u nás se vse hlasi dopředu a funguje to líp než když oznamim činnost těsně před. Z toho je většinou scéna, dohady, stres. Já řeknu, az si dostavis to a to, jde se spát a pak už se se mnou většinou nedohaduje.
už jsem reagovala na podobnou odpověď - pokud je předem jasně určený srozumitelný bod, tak jednoznačně souhlasím s takovou dohodou (také používám). Ale takové to opakování že „za chvíli“ to není dětem pochopitelné, páč nemaj představu o čase..
Sice mám ještě mladší děti, ale když jsem jako dítě jezdila k prarodičům, tak jsem taky vždy čumákovala dýl, když tam občas spal i táta, tak jsme museli poslouchat babičku oba
Upřímně jsem nezkoumala, v kolik náš malej chodí u našich spát, je mi to jedno
A i bych pochopila, že tě tam nechce poslouchat, když se tak zamyslím, tak jsem na naše byla před babičkou vždy držkatější
Jako hlavní bych viděla, že vám to funguje doma ![]()
@chelsea001 nic si z toho nedělej.. se stane
příště odložit jedno dítko, to vzpouzející se drapnout za flígr, odnést. Když nebude mít obecenstvo, uklidní se rychleji. Já se s tím mým taky nepárala.. prostě jsem ho drapla, šupla do pokoje a se slovy, až se uklidníš, přijď, jsem šla vedle ![]()