Jak na synka, stropil scénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
27.12.13 22:22

On má dědu hrozně rád, já to chápu můj táta je fakt zlatej, ale prostě nechci aby mě měl na haku, chci aby věděl že mě musí poslouchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.12.13 22:41

@Stased chyba to není, u nás se vse hlasi dopředu a funguje to líp než když oznamim činnost těsně před. Z toho je většinou scéna, dohady, stres. Já řeknu, az si dostavis to a to, jde se spát a pak už se se mnou většinou nedohaduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.12.13 22:53
@KriJona píše:
@Stased chyba to není, u nás se vse hlasi dopředu a funguje to líp než když oznamim činnost těsně před. Z toho je většinou scéna, dohady, stres. Já řeknu, az si dostavis to a to, jde se spát a pak už se se mnou většinou nedohaduje.

už jsem reagovala na podobnou odpověď - pokud je předem jasně určený srozumitelný bod, tak jednoznačně souhlasím s takovou dohodou (také používám). Ale takové to opakování že „za chvíli“ to není dětem pochopitelné, páč nemaj představu o čase..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.12.13 22:54

Sice mám ještě mladší děti, ale když jsem jako dítě jezdila k prarodičům, tak jsem taky vždy čumákovala dýl, když tam občas spal i táta, tak jsme museli poslouchat babičku oba :mrgreen: Upřímně jsem nezkoumala, v kolik náš malej chodí u našich spát, je mi to jedno :nevim: A i bych pochopila, že tě tam nechce poslouchat, když se tak zamyslím, tak jsem na naše byla před babičkou vždy držkatější :oops: Jako hlavní bych viděla, že vám to funguje doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.13 10:27

@chelsea001 nic si z toho nedělej.. se stane :mrgreen: příště odložit jedno dítko, to vzpouzející se drapnout za flígr, odnést. Když nebude mít obecenstvo, uklidní se rychleji. Já se s tím mým taky nepárala.. prostě jsem ho drapla, šupla do pokoje a se slovy, až se uklidníš, přijď, jsem šla vedle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí