Jak na synka, stropil scénu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
27.12.13 21:23

Dala jsem ho spát protože zlobil a táta (děda )už toho měl dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
27.12.13 21:23

Njn, tak holt dát spát po jednom, aby ses oběma věnovala v klidu. Je starší, tak aspoň mini privilegium, jít spát později po miminu. Chytit ho jak druhej pytel a rvát od dědy je harmonickej večer jak víno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.12.13 21:24
@jdukolem píše:
a určitě by se ukáznil a usnul :mrgreen:

ukáznit by se nemusel, spát by ale šel. Nemusí se na vše vědecky :jazyk: Je jasný proč ječí, dostal by na zadek a pokud by se zklidnil vysvětlila bych za co to bylo. když ne, konec diskuzí a spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
27.12.13 21:25

Jsem jednoznačně pro pleskanec po zadku, ale nikdy ne před spaním, vzlykající dítě ve tmě pod peřinou, abych si dokázala, jak ho mám zpacifikovaný, je divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.12.13 21:26
@skoromamuška píše:
ukáznit by se nemusel, spát by ale šel. Nemusí se na vše vědecky :jazyk: Je jasný proč ječí, dostal by na zadek a pokud by se zklidnil vysvětlila bych za co to bylo. když ne, konec diskuzí a spánek.

Já jim nařezat, tak neusnou nikdy.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
@chelsea001 píše:
Dala jsem ho spát protože zlobil a táta (děda )už toho měl dost

Vždyť jo, na tom snad ani nezáleží ne, proč, jsi maminka a poslouchat se musí. Důvody jsou nepodstatné. Udělala jsi to správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183

Když já zas když uz začal ječet nechtěla ustoupit, pač by věděl že stačí si to vyrvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.12.13 21:27
@skoromamuška píše:
Vždyť jo, na tom snad ani nezáleží ne, proč, jsi maminka a poslouchat se musí. Důvody jsou nepodstatné. Udělala jsi to správně.

Poslouchat OK..ale bít dítě - nikdy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.12.13 21:29
@peggy.sl píše:
Poslouchat OK..ale bít dítě - nikdy!!

ale jo jasný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.12.13 21:31
@Anjes píše:
Jsem jednoznačně pro pleskanec po zadku, ale nikdy ne před spaním, vzlykající dítě ve tmě pod peřinou, abych si dokázala, jak ho mám zpacifikovaný, je divný.

ja pro pleskanec nejsem jednoznazne, ale spis vyjimecne. kazdopadne souhlasim, ze proplesknout dite pred spanim je na nic. jednak se nekzlidni ani nahodou a pak nechat ho usnout samotneho a urvaneho mi proste prijde blbe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
27.12.13 21:32

Ale já ho nebila…a před tím než zacal ječet jsem mu to asi čtvrt hodiny říkala že půjde spát bez efektu tak mi pak došla trpelivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
27.12.13 21:34

Miluju svého syna a neublizuju mu, na zadek dostává obcas když už není jiná možnost to nepopiram, ale vše v rámci mezí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.12.13 21:39

Hehe, my s prarodičema bydlíme v jedné domácnosti :lol: a ano, rozmazlují! Když malá nechce po koupání do postele a hledá úkryt u babičky, tak ji odervu násilím a za řevu, po cestě do postele vyhrožuju, že jestli nepřestane tak jde spát hned sama bez pohádky, obvykle to musím několikrát připomenout, ale většinou to zabere, přečteme pohadku, podrbeme záda a spí se ;-) malé jsou necelé tři.. Opakuje se to několikrát týdně.. A vězte, není to jediný problém soužití s prarodičema.. To že malého zadavatelka „přiškrtila“ bych vůbec neřešila - neposlouchal, pral se, může si za to sám a určitě dramatizoval.. s hláškou že maminku nemá rád nemám zkušenosti, ale asi bych přešla bez mrknutí, jako že neslyšim… no máme to s dítkama ale radosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.12.13 21:42
@chelsea001 píše:
Ale já ho nebila…a před tím než zacal ječet jsem mu to asi čtvrt hodiny říkala že půjde spát bez efektu tak mi pak došla trpelivost

tady je ta chyba (i já ji často nepoučitelně dělám) - neříkat do předu že se něco bude konat, říct až ve chvíli kdy se na to jde : Tak, už bylo hraní dost, jde se spát! Popadnout a jít.. vždy, u všeho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.12.13 21:45
@skoromamuška píše:

no to nevím co je věděckýho na tom nechtít pacifikovat dítě NA NOC plesknutím :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí