Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den,
ráda bych se informovala jaké má kdo zkušenosti s chůvičkami těchto značek
Fisher price
Chicco (jednocestná analogová)
Philips - konkrétně 470 a 480
jaké shledáváte výhody a nevýhody???
Tak ja mam Philips 480. Jestli ji budes pouzivat v byte nebo v dome, tak stacit jiste bude. Venku na zahrade by taky nemusel byt problem. Me zklamala, ale tim ze kdyz si pustim radio nebo TV, tak ji moc neslysim. Bodlo by mi tam i svetelne upozorneni.
Já moc doporučuji chůvičky Brondi,jsou skvělé,obrovský dosah, citlivost,spokojenost
S chůvičkami, na které se ptáš, nemám zkušenosti. My máme chůvičky Angelcare (jednu samostatnou pro staršího a jednu s monitorem dechu pro mladší). Jsou výborné, moc se nám osvědčily. Mají světelný displej, zvukové znamení v případě, že se ztratí signál nebo dojde baterie (a ta vydrží celou noc). Dosah je taky v pohodě, fungují i ve velkém starém domě u rodičů, dosáhnou až na zahradu (50m i víc od domu). A kvalita přenosu je taky dobrá, rozumím synovi, i když normálně mluví a neřve
A ještě ukazují teplotu v místnosti. Ta s monitorem dechu je ještě vymakanější, ale samozřejmě taky dražší…
Ale neměnila bych ![]()
Ahoj,
tak my máme Philips Avent a jsem s ní max spokojená. Když vyhledáš starší diskuze zjistíš, že většina chválí tuto značku. Chicco a FP naznám, ale důvěru ve mě nebudí.
Chicco není úplně špatná, ale Philips je určitě lepší. Podle toho co říkají známí tedy. Mají v rodině obě ![]()
Červencové číslo časopisu Dtest bude obsahovat test dětských chůviček.Takže kdo na nákup nespěchá, vyplatí se asi počkat, jak test dopadne…
Moc děkuji za odpověď Vám všem =)
jaký typ máte? Koukala jsem na typ BR-BM10 - cena je přívětivá..........
Tak jsem se na to dívala a mám pocit, že český D-test poněkud podceňuje problematiku záření (elektrosmogu). Zatímco německý dosti renomovaný Őkotest tyto věci dost řeší, tady to odbyli kulhajícím srovnáním s mobily, s tím, že to skoro nic nevyzařuje! Ale brát jako standard mobil, který má u hlavy stejnou intenzitu jako je ve velíně u vojenského radaru, to je jako brát za standardní rychlost Formuli 1 a pak tvrdit, že se v obci jezdí pomalu! Pokládám z toho důvodu D-test za neobjektivní a amatérský časopis, který za tu cenu vůbec nestojí. Jinak bych chůvičky vůbec nepoužívala a když tak několik metrů od postýlky. Podle jedné studie už slabé mikrovlny působí nevratné změny v kmenových buňkách dětí (http://1elektrosmog.pise.cz/…e-bunek.html) ![]()