Jakou chůvičku pořídit?

7
21.6.11 20:51

Jakou chůvičku pořídit?

Dobrý den,

ráda bych se informovala jaké má kdo zkušenosti s chůvičkami těchto značek

Fisher price
Chicco (jednocestná analogová)
Philips - konkrétně 470 a 480

jaké shledáváte výhody a nevýhody???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9199
21.6.11 21:00

Tak ja mam Philips 480. Jestli ji budes pouzivat v byte nebo v dome, tak stacit jiste bude. Venku na zahrade by taky nemusel byt problem. Me zklamala, ale tim ze kdyz si pustim radio nebo TV, tak ji moc neslysim. Bodlo by mi tam i svetelne upozorneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
21.6.11 22:18

Já moc doporučuji chůvičky Brondi,jsou skvělé,obrovský dosah, citlivost,spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
21.6.11 22:30

S chůvičkami, na které se ptáš, nemám zkušenosti. My máme chůvičky Angelcare (jednu samostatnou pro staršího a jednu s monitorem dechu pro mladší). Jsou výborné, moc se nám osvědčily. Mají světelný displej, zvukové znamení v případě, že se ztratí signál nebo dojde baterie (a ta vydrží celou noc). Dosah je taky v pohodě, fungují i ve velkém starém domě u rodičů, dosáhnou až na zahradu (50m i víc od domu). A kvalita přenosu je taky dobrá, rozumím synovi, i když normálně mluví a neřve :-) A ještě ukazují teplotu v místnosti. Ta s monitorem dechu je ještě vymakanější, ale samozřejmě taky dražší… :roll: Ale neměnila bych :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
22.6.11 08:49

Ahoj,
tak my máme Philips Avent a jsem s ní max spokojená. Když vyhledáš starší diskuze zjistíš, že většina chválí tuto značku. Chicco a FP naznám, ale důvěru ve mě nebudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.6.11 11:30

Chicco není úplně špatná, ale Philips je určitě lepší. Podle toho co říkají známí tedy. Mají v rodině obě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.6.11 15:16

Červencové číslo časopisu Dtest bude obsahovat test dětských chůviček.Takže kdo na nákup nespěchá, vyplatí se asi počkat, jak test dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.6.11 10:15

Moc děkuji za odpověď Vám všem =)
jaký typ máte? Koukala jsem na typ BR-BM10 - cena je přívětivá..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.6.11 10:15

myslím tedy tu chuvičku Brondi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jutta
10.7.11 21:56

Český test je neobjektivní

Tak jsem se na to dívala a mám pocit, že český D-test poněkud podceňuje problematiku záření (elektrosmogu). Zatímco německý dosti renomovaný Őkotest tyto věci dost řeší, tady to odbyli kulhajícím srovnáním s mobily, s tím, že to skoro nic nevyzařuje! Ale brát jako standard mobil, který má u hlavy stejnou intenzitu jako je ve velíně u vojenského radaru, to je jako brát za standardní rychlost Formuli 1 a pak tvrdit, že se v obci jezdí pomalu! Pokládám z toho důvodu D-test za neobjektivní a amatérský časopis, který za tu cenu vůbec nestojí. Jinak bych chůvičky vůbec nepoužívala a když tak několik metrů od postýlky. Podle jedné studie už slabé mikrovlny působí nevratné změny v kmenových buňkách dětí (http://1elektrosmog.pise.cz/…e-bunek.html:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4