Jakou dekoraci do ložnice a obýváku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.9.11 18:05

Jakou dekoraci do ložnice a obýváku?

Ahoj mám novou ložnici, vymalovala jsem fialově (levandule), koupila jsem fialové vzdušné záclony, fialové povlečení, fialové levandulové svíčky..Co byste ještě doporučili, aby to vypadalo hezky? Obývák mám vymalovaný světle červeně, černou stěnu, černo-bílý gauč, černý konferenční stolek. Myslela jsem, že bych tam dala třeba bílé vzdušné závěsy a červené doplňky. Co myslíte? Jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50125
5.9.11 18:13

My máme v ložnici čokoládovou stěnu za bílou postelí, máme tmavě fialové závěsy. Na tu stěnu chci dát ještě nějaké ornamenty ze samolepicí tapety. Na postranní stěny koupím nějaké obrázky. Povlečení mám taky fialové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.9.11 18:23

Jaký nábytek je v té ložnici? Dala bych něco bílého, nebo naopak tmavohnědého…

A ten obývák si úplně říká o něco tyrkysového=), možná i světle zelenou, takovou pistáciovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.9.11 19:04

Když si to přestavim, tak do toho obyvaku se určite hodi ty lehké bílé závěsy a třeba takové železné doplnky ( nejspíš to není ve skutečnosti železo, ale vypadá tak, nevim ) a do ložnice taky nebo naopak bílé doplnky.. Ale třeba to nevypadá jak si to předtavuju a nehodilo by se to tam, tak jen pro inspiraci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
5.9.11 22:47

ložnici máme také fialovou, jedna stěna je tmavá levandule, malovala jsem obrazy bambusu, a určitě nic nepokazíš suchým proutím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.11 09:22

V ložnici bude menší stěna taková světloučká..Mám i fialové květináčky, fialové svíčky..

Pipet: Jako že bych udělala červeno-černý obývák a do toho ještě hodila tyrkysovou? To zní zajímavě :huban:
Já právě zařizuju úplně poprvý, nemám moc zkušenosti..

Lehké bílé závěsy už mám nachystané do obýváku a co třeba modré? To asi néé, že? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50125
6.9.11 10:00

K té červené a černé se hodí bílá, hráškově zelená i tmavě hnědá. Klidně bych dala hráškově zelené závěsy i polštáře na gauč a ještě i stejně barevný kobereček pod stůl (popr.tyto doplnky v bílé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.11 11:02

A nemám přemalovat tu červenou? Když bude nábytek černý, stěna červená a k tomu zelené závěsy?? :think:

• Citovat
  • Upravit
24798
6.9.11 13:17

Já bych tu zelenou/tyrkys použila spíš jen na detailech… jeden polštářek, obal na květináč, něco na zeď… Celé zelené závěsy už by asi bylo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
6.9.11 13:20
Anonymní píše:
A nemám přemalovat tu červenou? Když bude nábytek černý, stěna červená a k tomu zelené závěsy?? :think:

Tyhle barevné kombinace jsem viděla v tom pořadu o proměnách bydlení a bylo to pěkný, předtím by mě to nenapadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.11 14:51

Já vůbec nevím, abychom to tam neměli jak u bláznů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24798
6.9.11 14:55

A když si to vyfotíš a dáš do PC, zkus tam k tomu různé barvy… Taky jsem to tak dělala…
(A nakonec máme ty barvy úplně jiné :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
6.9.11 14:59

Než něco koupíš, tak si tam zkus dát třeba nějakou látku ve stejné barvě nebo tak něco. Můžeš si to i nakreslit na papír nebo v tom PC. Kolikrát v tom pořadu dají takové divné barevné kombinace a nakonec je výsledek super. Párkrát se jim to taky moc nepovedlo, chce to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.11 15:46

Kreslit a dělat na pc dekorace, na to nemám čas.. Jsem na netu jen v práci a tady nemůžu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.21 13:50

Potřebovala bych poradit :-D

V ložnici mám dvě obří vestavěné skříně až ke stropu v tmavé barvě dřeva a jednu poličku ve světlé barvě.

Potřebuji teď koupit noční stolek - jakou barvu? Mám na výběr buď, že bude úplně stejný jako postel nebo světle hnědý jako je ta jedna jediná polička. V barvě těch vestavěných skříní nelze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný