Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,koupili jsme si pračku a byla už poslední takže jsme si vzali z prodejny.A na ní je taková ta samolepka co jsou na ní informace.Mám ale problém ji sundat,nejde mrcha dolů.
Poradíte mi jak? Nechci to drhnout násilím,abych si pračku nepoškrábala.Děkuji moc za každou radu
![]()
Zkus nějaký olej, třeba na řetěz na kolo jestli máte a hodně to tím potřít, ono to rozloží to lepidlo. My používáme Brunox, ale ten asi doma mít nebudete.
Jakýkoliv olej co máš doma, klidně ten na vaření. Polít, potřít až nasákne a sjede sama.
Jo děkuju zkusím to tím olejem,jinak to mám už přemáčený a nepouští to,zkoušela jsem už cokoliv.
ja to delam tak ze strhnu co muzu a zbytek vycistim benzinem anebo lihem, jde to snadno. Pouzivam tuto metodu na stare dalnicni znamky na skle u auta, jsou perforovane takze nejdou normalne sloupnout.
zdravim me na ty mrsky nalepky, samolepky a podobne hovadiny, ktere z neznamych duvodu sou nalepene na nejmin vhodnem miste pomaha alpa… ![]()
Zkus odlakovač na nehty - ale nejdiv na nejakem neviditelnem miste aby nesjel i lak z pracky, zalezi co je to za material.
pokud ti dolu nejde to lepidlo z tý samolepky, tak to vezmi technickým benzinem a stopro to pustí, tak jsem brala ledničku i mrazák.
Dobré ráno,všem moc děkuji a až se trochu probudim tak se na to vrhnu.
Přeji hezký den ![]()
My jsme měly takovou samolepku na myčce dalo my hodně práce ji odstranit
ale stejně když se na ni podívám z určitého úhlu tak vidím , že tam byla
asi záleží jak tam byla dlouho ![]()
tak mi pomohl technický benzín,byla to taková lesklá nálepka.Takže ještě jednou všem děkuji
![]()
coblli píše:
tak mi pomohl technický benzín,byla to taková lesklá nálepka.Takže ještě jednou všem děkuji![]()
![]()
benzín, ten nezklame
![]()