Koupili jsme pračku - odstranění samolepky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
270
4.9.11 21:03

koupili jsme pračku

Ahoj,koupili jsme si pračku a byla už poslední takže jsme si vzali z prodejny.A na ní je taková ta samolepka co jsou na ní informace.Mám ale problém ji sundat,nejde mrcha dolů. :cert: Poradíte mi jak? Nechci to drhnout násilím,abych si pračku nepoškrábala.Děkuji moc za každou radu :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30300
4.9.11 21:07

Zkus nějaký olej, třeba na řetěz na kolo jestli máte a hodně to tím potřít, ono to rozloží to lepidlo. My používáme Brunox, ale ten asi doma mít nebudete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
4.9.11 21:09

Jestli je papírová, tak houbičkou namočit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.9.11 21:11

Jakýkoliv olej co máš doma, klidně ten na vaření. Polít, potřít až nasákne a sjede sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
4.9.11 21:12

Jo děkuju zkusím to tím olejem,jinak to mám už přemáčený a nepouští to,zkoušela jsem už cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
4.9.11 21:13

ja to delam tak ze strhnu co muzu a zbytek vycistim benzinem anebo lihem, jde to snadno. Pouzivam tuto metodu na stare dalnicni znamky na skle u auta, jsou perforovane takze nejdou normalne sloupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.9.11 22:41

zdravim me na ty mrsky nalepky, samolepky a podobne hovadiny, ktere z neznamych duvodu sou nalepene na nejmin vhodnem miste pomaha alpa… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
4.9.11 22:52

Zkus odlakovač na nehty - ale nejdiv na nejakem neviditelnem miste aby nesjel i lak z pracky, zalezi co je to za material.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.9.11 23:46

pokud ti dolu nejde to lepidlo z tý samolepky, tak to vezmi technickým benzinem a stopro to pustí, tak jsem brala ledničku i mrazák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
5.9.11 07:23

Dobré ráno,všem moc děkuji a až se trochu probudim tak se na to vrhnu. :palec: Přeji hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
5.9.11 07:23

My jsme měly takovou samolepku na myčce dalo my hodně práce ji odstranit :cert: ale stejně když se na ni podívám z určitého úhlu tak vidím , že tam byla :cert: asi záleží jak tam byla dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
5.9.11 10:35

tak olej mi vůbec nepomohl,tak to zkusím tím benzinem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
5.9.11 13:13

Jo já to zkoušela cifem a šlo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
5.9.11 19:08

tak mi pomohl technický benzín,byla to taková lesklá nálepka.Takže ještě jednou všem děkuji :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.9.11 22:25
coblli píše:
tak mi pomohl technický benzín,byla to taková lesklá nálepka.Takže ještě jednou všem děkuji :palec: :kytka: :mavam:

benzín, ten nezklame :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný