Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky,
chci se poradit, jakou vybrat chůvičku?
Na tohle téma je tady hodně starých diskuzí a co jsem koukala, tak některé modely o kterých se píše se už nevyrábí…
Tak Vás prosím o názory a doporučení jakou chůvičku vybrat nyní?
Potřebuju aby měla velký dosah nejen na metry, ale i přes zdi. Aby měla dosah z patra v domě až např. na zahradu, stejně tak na dovolené v hotelu, z pokoje do restaurace a podobně - prostě nejvíc metrů a zdí ![]()
Nebo poraďte jaký parametr je ještě nutné sledovat? Nepotřebuju chůvičku s kamerou ani obousměrný zvuk, ani monitorem dechu, ale spíš křišťálově čistý zvuk atd…Jde mi o čisté využití v přírodě (děláme dětské tábory), na chatě, dovolené atd…stejně tak nepotřebuju chůvičku do kočárku, to už mi přijde fakt úchylný a přehnaný ![]()
Díky za tipy ![]()
Ahoj, budu mít stejné požadavky na chůvičku. Nevím jak dle recenzí, ale co se týká dosahu, tak jsem nejdelší dosah našla u chůvičky Chůvička Babytalker 1020. Chci hlavně aby miminko mohlo spát v horním patře a já mohla být venku na zahradě.
@Ladybird146 já jsem spokojená s chůvičkou Angelcare a kdybych kupovala znovu, tak volím jednoznačně tuto. Mají různé typy této značky (s monitorem, bez monitoru, videochůvu), já mám teda tu 401 (monitor+ chůvička), ale používám jen chůvičku, má skvělý dosah, vůbec nešumí, přenos je krystalicky čistý.
@Ladybird146 @Malen máme tuto a spokojenost veliká. bydlíme ve velkém rodinném domě. ložnici máme v patře a chůvička má dosah bez problému až ven na zahradu, přes x zdí. nemůžu si stěžovat.
@evulkanov píše:
@Ladybird146 @Malen máme tuto a spokojenost veliká. bydlíme ve velkém rodinném domě. ložnici máme v patře a chůvička má dosah bez problému až ven na zahradu, přes x zdí. nemůžu si stěžovat.
Máme tutéž, je bezva ![]()
Zdi jsou bez problému, jen je někdy potíž, když je to nějaká železobetonová konstrukce - to jsme zažili jednou, a nebyl dosah ani na pár desítek metrů.
Philips Avent 505 ma slusny dosah. Z patra pres nekolik zdi na zahradu, i ze tretiho np na zahradu a pohoda. My teda chytli zrovna nejaky pitomy kus, ktery stale reklamujeme
ale obecne s ni nemam zadny problem. Bala jsem se hlasitosti, ale ta je v pohode. Na nejvyssi stupen senzitivity slysim dite i dychat. Rodicovska jednotka na zasuvku nebo nabijeci baterky, detska jednotka fo zasuvky nebo obyc baterky.
@marrlinka @poppaea @evulkanov @elanaa děkuju za názory…jdu to zkouknout
jen už jsem jukla hned na tu první (angelcare 401) a ta už se nevyrábí…