Monitor dechu a videochůvička v jednom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
3.9.14 20:56

Monitor dechu a videochůvička v jednom

Ahoj,

rozhodla jsem se pro pořízení monitoru dechu a videochůvičku, nejraději bych měla vše v jednom. Jen nevím, jakou značku zvolit.
Pročítala jsem tady diskuse a nejčastěji píšete o Angelcare, Babysense a Nanny. Žádám Vás o konkrétní typy a rady. :-)
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1638
3.9.14 21:01

Úžasná je anglecare, používám 3 roky a to je z druhé ruky a úžasná je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.9.14 21:51

Nekupuj ani jedno (obě věci jsou dost zbytečné a akorát tím tahají peníze z lidí) a hodně ušetříš. :) Nejlepší monitor seš ty sama a je lepší se spoléhat na své mateřské instinkty než na přístroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
3.9.14 21:52

Určitě angelcare, nemám video ale obyč. chůvičku s monitorem dechu, ten už teď nepoužívám ale používala jsem ho 18 měsíců, ani jednou nebyl falešný poplach, jednou to v noci píplo a malý fakt v tu chvíli nedýchal, jinak to snímalo, i když už se hodně hrabal a byl třeba napasovanej úplně v rohu postýlky. Při narození měl 2,5 kg, desky byly pod 5 centimetrovou matrací a snímaly. Nanny nemá vše v jednom, ale nanny má hodně falešných poplachů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
3.9.14 21:53
@Busy Bee píše:
Nekupuj ani jedno (obě věci jsou dost zbytečné a akorát tím tahají peníze z lidí) a hodně ušetříš. :) Nejlepší monitor seš ty sama a je lepší se spoléhat na své mateřské instinkty než na přístroje.

S tím teda opravdu nesouhlasím. Můžeš dítě chodit každých 5 minut kontrolovat, jestli dýchá, odejdeš, za půl minuty dýchat přestane, ty přijdeš za 4 minuty a už bude pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.9.14 21:56

@kapuletka
Normální zdravé dítě, kterému nic nechybí, nepřestane jen tak dýchat. A co 5 minut fakt dítě nekontroluju. Ve všech vyspělých zemích už se monitor nepoužívá, protože to akorát stresuje rodiče a ničemu to nepomůže, akorát tady je to velká móda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
3.9.14 22:03

@Busy Bee každý se na to dívá jinak, SIDS ale postihuje i naprosto zdravé děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.9.14 22:06

Angelcare. Uzasneeee. Bez videochuvicky si to neumim predstavit. Na malou ktera je ve druhem patre domu vidim. Mohu na ni i mluvit a uklidnit ji atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.9.14 22:08
@kapuletka píše:
@Busy Bee každý se na to dívá jinak, SIDS ale postihuje i naprosto zdravé děti…

Nemusi jit jen o sids…me spoluzacce umrel pulrocni syn tak ze se udusil zvratkama. Kdyby meli videochuvicku zachranili by ho. Podle me je to velmi dobra investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
3.9.14 22:40

Děkuji za rady.
Původně jsem taky neměla v plánu monitor dechu kupovat, ale teta je zdravotní sestra a povedlo se jí mě řádně vystresovat. Navíc řekla, že nám monitor zaplatí, tak nám ušetří na výdajích.
Nedalo mi to a hned jsem objednala sadu Angelcare AC1100 monitor pohybu, zvuku a videa 3 v 1, tak doufám, že také budu spokojená tak, jako vy. Čekám první dítě a netuším, zda to opravdu užiju, ale pro klid duše to asi bude jistější. :-)
Doufám, že teď už mám tu výbavu kompletní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
3.9.14 22:51

Ježíš to víš, že to užiješ, já to používám 3 roky!!!ale už bez monitoru.je to úžasná věc a jsem z toho nadšená, může se v klidu hodinu :kytka: sprchovat, s chuvičkou na pračce a být v klidu, jinak bych se sprchovala asi 2 minuty :cert: se stresem jestli malá nepláče (ona má ted období, kdy má těžké sny :mrgreen:, třeba, že ju honí pejsek)
video jsem neměla, ale máme byt, tak nepotřebuji, jinak monitor pískal jednou a to malá zapomněla dýchat.. 8o jinak vše ok! navíc svítí ilum. světýlko, mám ho zaplé každou noc, malá se nebojí aspon a já u něj vždy kojívala, abych nemusela svítit..jemné, příjemné světýlko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
3.9.14 22:54

Taky jsme byly na táboře (tábor pro rodiče a děti) a tam jsem si zašla po uspání kam jsem potřebovala, sprcha, wc, pro knížku do jídelny. nebo na chatě malou zamknu, hajá a já jdu k našim vedle (spojené dva domky)koukat na tv…prostě parádička, jinak bych ju samozřejmě neslyšela. a vím, že tu chůvičku budu požívat ještě hooodně dlouho. hlavně na té chatě, nebo tam, kde bych ji neslyšela (na dovči, táboře atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
3.9.14 23:01

@Busy Bee souhlasim s busy bee :lol: :P, mozna bych si to poridila kdyby byl malej nemocnej a mela obri rodinny barak, ale i tak prvnich 5 mesicu by melo mimino spat tam kde rodice a pak zadnej monitor dechu a pod kravinky nejsou potreba, ale je to otazka nazoru ze ;-) takze tu hned nemusite vyjizdet po druhych kdyz napisi co si o tom myslej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí