Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím vás
,
syn má v pokojíku na stěnách samolepky (viz obrázek) a právě na krabičce od samolepek je i deka se stejným motivem a na fotce je též a já jí už sháním pořádnou dobu a nikde jsem jí nenašla, takže se na vás obracím s prosbou, zda někdo nevíte, kde jí sehnat? Jediné místo, kde jsem jí našla, je ebay, ale tam mají nějaký celý set do postýlky a chtěj za to nehorázný peníze
.
Předem děkuji
.
edit. jinak je to od fisher price, pro lehčí pátrání
![]()
@barca93 Jediné co mě napadlo, je kontaktovat přímo Fisher price prodejnu (http://www.fisher-price-hracky.cz/…act-form.php) poslat jim obrázek, třeba by byli schopní Ti jí objednat ![]()
@barca93 nepomůžu ti, ale napadlo mě to samé, obrátit se na prodejce této značky, jestli by ti ji objednali.
@barca93 není zač, napsala bych ti ať zajedeš přímo do prodejny, jejich, ale je to Praha no. Což máš teda docela daleko, ale myslím že pokud je k sehnání a budou jí mít v katalogu tak že nebude problém ti jí objednat. ![]()
@admin Já nesháním samolepky na zeď, tak nevím, proč jste takhle přejmenovali diskuzi, takže to teď vůbec nedává smysl ten název…
Tak jsem pěkně naštvaná
. Psala jsem jim a prý jí v nabídce nemají a ani dodavatel ho není schopen dodat
a z ebay za ní 3000,– dávat tedy nehodlám. No nic.
Nemáte náhodou tip na nějakou podobnou deku či přehoz na postel?