Jakou máte pračku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jakou máte pračku ?
V pátek mi odešla 25 let stará pračka. Manžel ji opět opravil, ale prý už dodělává, je celá rezatá, tak se mám poohlížet po nové. Ale po jaké
Aby trochu vydržela a hned neklekla. Chtěla bych, aby se do ní vešla větší deka a krátký program.
Co máte doma vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Včelička992 píše:
Já mám zálusk na parní pračku.
a to má nějaké výhody? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@drewlet mám Bosch a jsem spokojená. Máma ji má 15 let a furt pere super, já osm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zalezi na tom, kolik chces investovat… pak taky jestli chces susicku, jak casto peres a kolik…co chces za funkce… Nam odesla pracka tyden pred porodem
Mam doma 2 mala prasatka, jedno velke cunatko a mimco, takze jsem vsadila na jistotu a poridila Miele PowerWash 2.0 & TwinDose a je bajecna! Vubec ten zasobnik s automatickym davkovanim praciho roztoku je bozi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svatecnice píše:
@drewlet mám Bosch a jsem spokojená. Máma ji má 15 let a furt pere super, já osm
Bosch je v užším výběru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Bosch na 6Kg 5 let a pere bez problémů. Budeme kupovat sušičku a zkusíme Miele. Lituju, že jsme to nezkusily už u pračky. Jsem moc zvědavá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame tuhle, uz pres tri roky, tehdy jsme ji v akci koupili naslepo snad o dva litry levneji a spokojenost
nejkratsi doba prani je 15 minut, pak 55 minut nebo hodina a půl, zalezi na kolik stupnu peres, jiny programy nepouzivam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@drewlet konecne uz mame Miele a rozdil neskutecny, jak pracka tak susicka…pokud muzete zainvestovat, nevahejte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme AEG na 8kg, nejkratší program je na 20minut. Máme od stejné značky i sušku a jsem moc spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě a moje široké okolí: Beko nebo LG
LG vychází dlouhodobě i v testech jako nej, ale taky je celkem draá, Beko je kvalita za přiměřenou cenu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet píše:
@drewlet konecne uz mame Miele a rozdil neskutecny, jak pracka tak susicka…pokud muzete zainvestovat, nevahejte.
i můžeme a v čem spočívá ten neskutečný rozdíl od pračky za např.10 tis. Nevím, tak se ptám.
Já mám takovou předpotopní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit