Jakou máte přebalovací tašku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2612
28.1.15 14:08

Na první dítě jsem měla přímo přebalovací tašku-měla i podložku atd. Ale je úzká, nenafoukne se. Na jedno dítě stačí, ale na 2 už ani náhodou. Značka je JJ Cole.
Teď mám manší sportovní tašku ze Samu a pro 2 děti naprostá spokojenost. Vypadá dobře a vejde se do ní hodně věcí. Má ucho přes rameno a i kratší ucha do ruky. Drží i přes madlo kočáku bez žádného uchycovacího zařízení. Za mě bych neutrácela velký peníze za speciální přebalovací tašku a koupila velkou kabelku nebo velkou tašku, určitě to vyjde levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.1.15 22:43

@Vuninka Já teda mám tašku ke kočáru a když jdeme bez kočáru, tak jedině batoh. Ruce potřebuju volné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darija06
26.1.19 20:28

Dívala jsem se na net a ony se dělají dokonce i „přebalovací“ batohy. Vypadají moc pěkně, docela uvažuju že bych si ho pořídila, protože se dá potom vynosit i na běžné nošení jak jsou vzhledově udělané.

• Citovat
  • Upravit
221
26.1.19 20:38
@Darija06 píše:
Dívala jsem se na net a ony se dělají dokonce i „přebalovací“ batohy. Vypadají moc pěkně, docela uvažuju že bych si ho pořídila, protože se dá potom vynosit i na běžné nošení jak jsou vzhledově udělané.

Dívala sem se, a podle mně sou hrozně drahý. Nikdy sem neměla přebalovací tašku, jenom klasickou co byla u kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.1.19 20:42

@Darija06 ano, pro nekoho praktictejsi, jsou ale i tasky, co vypadaji jako kabelka, treba z pinkie.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí