Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky. Máte tašku od Beaby? Popřípadě jakou a jak jste spokojení… Viděla jsem tuto u paní na plavání a vypadala dobře https://www.mall.cz/…-my-baby-bag?… . Chci taky koupit přebalovací tašku tak uvažuji nad touto značkou…
Mám, jen jinou barvu (my Angel). Je perfektní. Používáme už na druhé dítě. Barvy, látka - nic není poškozené nebo vybledlé. Uvnitř je spousta příhrádek, takže třeba kosmetiku nebo léky mám roztříděné. Pro mě to byla opravdu dobrá investice. Dost často cestujeme s dětma, kluk měl reflux, takže několik sad oblečení navíc. Teď funguje na dvě děti a taky se vejdeme. ![]()
@MuffinkaM píše:
Mám, jen jinou barvu (my Angel). Je perfektní. Používáme už na druhé dítě. Barvy, látka - nic není poškozené nebo vybledlé. Uvnitř je spousta příhrádek, takže třeba kosmetiku nebo léky mám roztříděné. Pro mě to byla opravdu dobrá investice. Dost často cestujeme s dětma, kluk měl reflux, takže několik sad oblečení navíc. Teď funguje na dvě děti a taky se vejdeme.
A nezavazela ti zepředu ta přebalovací podložka když si ju nepotřebovala ještě? ![]()
@Run píše:
Kup si v DM. Tohle je zbytečně drahý.
Byla jsem se mrknout tady u nás ve zlíně v DM a maj tam jen nějaký šusťákový na nákup… ![]()