Jakou "obyčejnou" pračku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bubu2828 podivej se do navodu, tam je seznam programu i s uvedenymi casy. Pouzivani jen 1 programu se mi zda taky zvlastni, ale kazdy podle sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubu2828 píše:
Já mám program mix.To je důvod proč trvá tak dlouho?
To bohužel nevím, koukni do manuálu jak dlouho to má trvat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubu2828 píše:
Přidám se k dotazu.Mam už teda asi několik let pračku Goddess, Peru pořád na jeden program a to ten nejkratší, teda myslela jsem, že je to ten nejkratší, ale pere třeba 2 hodiny.Proc tak dlouho? Není to žádný program s vyvářkou…
Neuvadis, na kolik stupnu program je. Ale pracky ted perou stylem ‚dele na mensi teplotu‘ a pritom je vyprano jako na vyssi teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulinaja píše:
Poraďte mi prosím jakou koupit „obyčejonou“ pračku. Potřebuji ji jen do bytu, kde přespávám, když jsem mimo domov, v práci. Nepotřebuji, aby měla nejnovejší funkce, stačí když vypere a vyždíme., dobrou pračku mám doma. A samozřejmě nemusí být ani tak drahá. Děkuji
Asi kteroukoliv do tech 6 tis. Pokud ji pouzivas malo, vydrzi dlouho. Rikal mi pan ze servisu, ze pracky se nici poctem prani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_BBQ_s píše:
Neuvadis, na kolik stupnu program je. Ale pracky ted perou stylem ‚dele na mensi teplotu‘ a pritom je vyprano jako na vyssi teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie píše:
Asi jsem to napsala blbe, ale je to takhle v navodu. Muzu najit presnou citaci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_BBQ_s píše:
Asi jsem to napsala blbe, ale je to takhle v navodu. Muzu najit presnou citaci..
Spíš přemýšlím co tím chtěl básník říci, protože zrovna vyšší teplotu při praní lze nahradit v podstatě jen chemickou dezinfekcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit