Jakou "obyčejnou" pračku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jakou "obyčejnou" pračku?
Poraďte mi prosím jakou koupit „obyčejonou“ pračku. Potřebuji ji jen do bytu, kde přespávám, když jsem mimo domov, v práci. Nepotřebuji, aby měla nejnovejší funkce, stačí když vypere a vyždíme.
, dobrou pračku mám doma. A samozřejmě nemusí být ani tak drahá. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jakoukoli ![]()
Ne, pokud ti jde jen o příležitostný praní, nejde ti o design a nebudeš využívat půl milionu funkcí, tak jdi klidně do nejlevnějšího Beka, Zannusky atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael
ja bych naopak rekla vzit dobrou znacku, ale model s nejmin funkcema. mame pomerne levnou pracku Bosch a nedam na ni dopustit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a radim vzit neco s kratkym programem 15 nebo/a 30min. co mame deti, tak ty vyuzivam nejvic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
@Krkael
ja bych naopak rekla vzit dobrou znacku, ale model s nejmin funkcema. mame pomerne levnou pracku Bosch a nedam na ni dopustit.
Uááá, o Boženě ani slovo
:
Příspěvek upraven 10.07.14 v 21:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael
my mame v pronajatem byte vsechny spotrebice Bosch a krome mycky (ta je fakt na strelu), tak naprosta parada. a u nasich je taky Bosch pracka, perem tu nejmin dvakrat denne a naprosta spokojenost uz nekolik let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali Asi štěstí na kus… Já už bych si teď od nich nekoupila ani propisku… Končím s OT a autorce se omlouvám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boschka mycka bez jedine vady funguje uz desaty rok, nasi ji teda ted menili - po 13 letech
Pracce a susicce teze znacky konci zaruka za 14 dni, tak se kdyztak ozvu s velkou omluvou ![]()
Jinak mne se osvedcilo koupit starsi vyprodejovy model osvedcene znacky treba s 50% slevou, sice nema nejmodernejsi funkce, ale cenove je kolikrat srovnatelna s jinou no-name.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Známá kupovala loni Boschku, dala za ní i s dopravou asi 4300 Kč. A je docela spokojená. Nebo koupit na inzerát nějakou starší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně ne Samsung, zrovna jsem se ji snažila reklamovat, protože nedokončí cyklus praní u větších kusů prádla, nebo když tam dám třeba jen jeden kus, např. malej polštář nebo bundu. A prej je to tak správně! Mám tam prej dát takový prádlo, aby to bylo správně vyvážený - je to prej takhle naprogramovaný, korejce u bílý techniky už nikdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
Jo a radim vzit neco s kratkym programem 15 nebo/a 30min. co mame deti, tak ty vyuzivam nejvic.
Přidám se k dotazu.Mam už teda asi několik let pračku Goddess, Peru pořád na jeden program a to ten nejkratší, teda myslela jsem, že je to ten nejkratší, ale pere třeba 2 hodiny.Proc tak dlouho? Není to žádný program s vyvářkou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubu2828 píše:
Přidám se k dotazu.Mam už teda asi několik let pračku Goddess, Peru pořád na jeden program a to ten nejkratší, teda myslela jsem, že je to ten nejkratší, ale pere třeba 2 hodiny.Proc tak dlouho? Není to žádný program s vyvářkou…
Tak asi to lépe neumí
nebo jsi zvolila špatný program… já mám třeba programy 15, 30, cca hodina, hodina a půl/tři čtvrtě, nad 2 hodiny, necelé 3 hodiny (+-, nepamatuju si to na minuty přesně
, ale není to až tak neobvyklého. Upřímně řečeno si ani nedovedu představit prát všechno na jeden program ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gorenje. Byla celkem levná a hlavně funkční mám ji 4 roky. Dokud nezemře bude u tu prát na věky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit