Náhrada za rozbitý otočný talíř v mikrovlnce

4
22.1.14 18:32

Rozbitý otočný talíř v mikrovlnce

Ahoj všem maminám, obracím se na vás s dotazem, protože doufám, že nejsem první kdo tenhle problém řeší a možná mi tu může někdo poradit. Jde o to, že se nám povedlo rozbít otočný talíř v mikrovlnce. Nevím, zda můžeme koupit talíř jakéhokoliv výrobce (pokud dodržíme rozměr 24,5 cm) nebo jestli jsou mezi nimi nějaké rozdíly a musím hledat talíř přímo od Baumaticu?

Díky za odpovědi, Tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26716
22.1.14 18:39

@TBerger Tome zkus si nějaký ukradnout v elektrošopu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
22.1.14 18:43

Samotnej talíř tě vyjde minimálně na 500,–
Kolegyni z práce se povedlo ho rozflákat taky, sháněli zoufale rozměr aby to sedlo do těch výřezů a pak dostala radu, ať si skočí do sběrného dvora a měli ho z vyřazené mikrovlnky zadarmo ;)
Tak snad jsem pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.1.14 18:47

Oba dva nápady vypadají zajímavě :D Přesto se odvážím zkusit jen ten sběrák, ten vypadá bez rizika a levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
22.1.14 19:02
@TBerger píše:
Oba dva nápady vypadají zajímavě :D Přesto se odvážím zkusit jen ten sběrák, ten vypadá bez rizika a levněji.
:mrgreen: jo, zkus. Dle mého je úplně jedno, jaký talíř tam dáš, pokud dodržíš rozměr a ty drážky v kterých to jezdí ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.1.14 19:05

Taky se mi to podařilo, dostala sem z jiné mikrovlnky, ale neseděl tam a klouzal dolů, tak sem to vyřešila obyčejným větším rovným bílým talířem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
22.1.14 19:15

Mým rodičům se taky podařil rozbít. Taktéž byli úspěšní ve sběrném dvoře. Stal je 20 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí