Kuchyně od Miele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21848
24.1.14 14:53

Kuchyně od Miele

Zdravím, je tu někdo, kdo má v kuchyni spotřebiče této značky?

Příspěvek upraven 25.01.14 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14309
24.1.14 14:56

@Krkael
Sice zatim nemam ale planujeme, tsk si pockam na odpovede..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
24.1.14 14:57

Od Miele máme 11 roků myčku. Vodu máme povrchovou z řadu. Středně tvrdou.
Spokojeni převelice, oprava žádná, myčka funguje dokonale a to se s tím nádobím nijak extra nemažeme, jako že někdo oplachuje atp.
Myčka stála před těmi jedenácti lety 23 tisíc.
Je to náš nejstarší spotřebič, ostatní spotřebiče jiných značek - pračku, sporák, lednici, vysavač, mikrovlnku, no na co si vzpomenu, už všechno máme vyměněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.1.14 14:59

@Virginia Díky :kytka: O myčce mi ani nemluv

Příspěvek upraven 04.02.14 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.1.14 15:03

Máme všechny spotřebiče Miele: myčku, parní troubu, normální troubu, indukční varnou desku i pračku. Vodu máme spíše tvrdou, z řádu. Spotřebiče máme zatím něco přes 3 roky a zatím žádný problém (klepu na dřevo :) ). Na cenu se radši neptej, to bys měla asi infarkt..o mně se při koupi už pokoušel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.1.14 15:06
@KattyK píše:
Máme všechny spotřebiče Miele: myčku, parní troubu, normální troubu, indukční varnou desku i pračku. Vodu máme spíše tvrdou, z řádu. Spotřebiče máme zatím něco přes 3 roky a zatím žádný problém (klepu na dřevo :) ). Na cenu se radši neptej, to bys měla asi infarkt..o mně se při koupi už pokoušel :mrgreen:

Cena vím, že je vyšší než u jiných značek, z té by mě nekleplo. Spíš chlapa, až bych mu řekla, jakej jsem vymyslela plán :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
24.1.14 15:07

K těm cenám - myslím, že je zhruba dvojnásobná u většiny jejich věcí. Životnost taky - doufám.
Zdá se mi, že je lepší investovat víc a mít funkční spotřebič, než dvakrát koupit krám, se kterým se budu pořád otravovat a reklamovat ho. Jen nevím, jestli to platí pokaždé.
Taky ne vždy jsou na to peníze. :nevim:
Osobně bych investovala do věcí jako je myčka a pračka. Ty se mi jeví obecně jako nejporuchovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.1.14 15:07

@KattyK
Rekni cenu, to ma zaujima..kludne do SZ.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.1.14 15:08

@KattyK
Tu parnu trubu jak casto vyuzivas, ja sa stale neviem rozhodnut ci ju chcem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.1.14 15:09
@Virginia píše:
K těm cenám - myslím, že je zhruba dvojnásobná u většiny jejich věcí. Životnost taky - doufám.
Zdá se mi, že je lepší investovat víc a mít funkční spotřebič, než dvakrát koupit krám, se kterým se budu pořád otravovat a reklamovat ho. Jen nevím, jestli to platí pokaždé.
Taky ne vždy jsou na to peníze. :nevim:
Osobně bych investovala do věcí jako je myčka a pračka. Ty se mi jeví obecně jako nejporuchovější.
:oops:

Příspěvek upraven 04.02.14 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
24.1.14 15:10

Já teda nemám spotřebiče do kuchyně, ale už několik let mám pračku i sušičku Miele a je to nesrovnatelný s ostatníma značkama :dance: Ale samozřejmě je to znát i na ceně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.1.14 15:12

@Krkael Za sebe můžu říct, že jsem maximálně spokojená. Zvlášť myčka je naprosto skvělá. Samozřejmě mají různé typy, v různých cenových relacích, ale já rozhodně nelituji. Pořizovací cena jednoho spotřebiče byla cca 70tis. Takže celkem kalamita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
24.1.14 15:13
@Krkael píše:
Pračku mám od nich, s tou jsem maximálně spokojená, zatím. A snad budu i dál. A myčka se nám posr…teď, takže nevím a přemýšlím… Zas jako mít myčku jiné značky než zbytek kuchyně… :oops:

To je fakt, faux pax jako prase. :lol: :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.1.14 15:16
@Virginia píše:
To je fakt, faux pax jako prase. :lol: :lol: :lol: :lol:

Já vím :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.1.14 15:16

@miisenka No k té parní troubě.. Nechali jsme si kuchyň navrhnout od firmy. Paní mi tvrdila, že mikrovlnka je už přežitek, tak jsme teda dali na její radu a koupili tu parní troubu. Upřímně ji až tak moc nepoužívám..ale to je jen a jen mojí leností. Jídlo je z ní výborné..i když bez soli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí