Kuchyně od Miele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
24.1.14 15:20

Ta cena je asi zprvu šokující, ale pokud spotřebič skutečně vydrží dobu, kterou uvádějí, tak by stejně člověk za tu dobu ty peníze vydal za nové spotřebiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.1.14 15:20
@KattyK píše:
@miisenka No k té parní troubě.. Nechali jsme si kuchyň navrhnout od firmy. Paní mi tvrdila, že mikrovlnka je už přežitek, tak jsme teda dali na její radu a koupili tu parní troubu. Upřímně ji až tak moc nepoužívám..ale to je jen a jen mojí leností. Jídlo je z ní výborné..i když bez soli.

no nam ju architekti tiez doporucuju..tak prave neviem ci ju tam dat, alebo nee..a mikrovlnku chcem..neviem v com by som ohrievala..:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.1.14 15:25

@miisenka Tak pokud máte dost prostoru, tak dejte obojí. Protože to rychlé ohřívání je opravdu trochu problém. Záleží jestli máte rádi spíše dietnější jídla. Z parní trouby je samozřejmě výborná zelenina, ryby, rýže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.1.14 15:28
@KattyK píše:
@miisenka Tak pokud máte dost prostoru, tak dejte obojí. Protože to rychlé ohřívání je opravdu trochu problém. Záleží jestli máte rádi spíše dietnější jídla. Z parní trouby je samozřejmě výborná zelenina, ryby, rýže…

miesta je dost..ono to asi nebude uplne zle..my zereme vsetko..jak dietne, tak nedietne.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.1.14 15:33

@miisenka Pokud zvolíte nějakou „designovou“ kuchyň, tak je fakt, že volně stojící spotřebiče nevypadají zrovna dobře. A samozřejmě údržba :nevim: Já jsem nechtěla vestavěný jen kávovar a dobře jsem udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.1.14 15:35

@KattyK
volne stojace nechceme nic..okrem kavovaru, lebo ten chcem Jura, a oni nerobia zabudovane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.1.14 15:48

@miisenka Máme to také tak a jsem spokojená. Myčku máme vestavěnou, ale s viditelným panelem ovládaní, což je dobré. Kamarádka má celovestavěnou a vcelku z toho šílí. A volně stojící kávovar se mi osvědčil. Přece jen se dá snadno kdykoliv vyměnit třeba za jiný, když by byl nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.1.14 15:53

@KattyK
teraz mame celovestavenu mycku a tiez s nou nejsu problemy..sme teda v prenajme, a pred nami tu byval majitel 3 roky..takze mycka ma 4 rpoky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
24.1.14 16:36

Mame od Miele celovestavnou mycku a jinou bych nechtela. Genialni je zejmena ten suplik na pribory. Mycku mame 5 let, nasi o rok dele a zatim bez problemu. Nejdriv jsem proti schovanemu ovladani lehce frflala, ted chlapovi blahorecim, ze to vymyslel. Protoze nas malej by mi to urcite chodil behem myti prepinat. A ja uz koukat na LEDky, jak to meje a susi, fakt nepotrebuju :-D
Ohledne vody - nasi bydli v okresnim meste, voda z radu, sul pry doplnovali asi jednou, jinak ji mycka nechce. My bydlime na vsi, voda je z radu z pramenu nade vsi, sul doplnujeme tak jednou za dva mesice, voda je tu, myslim, docela mekka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
24.1.14 17:37

@Krkael

1. spotřebiče máme cca 7let (jak co)
  2. myčka, lednička, pračka, sušička, kávovar, vysavač, indukce, trouba, parní trouba, mikrovlnka
  3. vodu máme řádovou, tvrdost nevím
  4. řekla bych, že cena odpovídá kvalitě a neměnila bych! Jak už někdo zmiˇoval, tak zásuvka na příbory je bezkonkurenční. Do myček Miele se vejde více nádobí než do jiných myček stejného rozměru!!!
  5. raději bez komentáře. Ceny se odvíjejí podle toho jaké byste vybrali modely

Vůbec bych neřešila, že myčka bude jiné značky než jiné spotřebiče, důležitější je provedení spotřebiče (nerez, chrom, bílá, černá…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.1.14 23:22

Až nyní jsem si všimla editu.. Už mlčím, už mlčím :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
25.1.14 06:34

@Krkael -
1. Pět let
2. Pracku, susicku, troubu, parní troubu, mikrovlnou troubu, idukcni varnou desku, myčku, kavovar, lednici, digestor, vysavač
3. Vodu z radu, spis tvrdší
4. Záruční na susicce nějaké čidlo, jinak se nám ulomilo madlo na lednici, děti tam furt lezou a to bylo asi za 4tis :pocitac:
5. No cena děs, v te době jsme meli tu nejvyšší radu a oni se ty ceny vlastně nemění, jenom udělají novy model
Jinak spokojena jsem moc a vůbec nelituji te investice. Kavovar máme na kapsle nespresso, pro mě geniální, jejich kafe mi strašně chutná a piju bežné jenom já, tak mi vyhovuje, ze každá kapsle zaručuje cerstvost. Myčku máme celovestavenou, jinou bych nedala ani náhodou. Ten panel ruší design cele kuchyně. Digestor máme jenom tu malou, vysouvaci. A lednici velkou side by side. Napůl lednice a druha půlka zóny a mrazak.
Pak máme ještě v zahradním domku, tam to máme tři roky, myčku, dvouplotynku indukci a malou vestavěnou lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k30
27
12.5.14 21:05
@KattyK píše:
Máme všechny spotřebiče Miele: myčku, parní troubu, normální troubu, indukční varnou desku i pračku. Vodu máme spíše tvrdou, z řádu. Spotřebiče máme zatím něco přes 3 roky a zatím žádný problém (klepu na dřevo :) ). Na cenu se radši neptej, to bys měla asi infarkt..o mně se při koupi už pokoušel :mrgreen:

Dobrý den, jsou pračky Miele opravdu tak šetrné k prádlu, jak se uvádí? Je voštinový buben opravdu tak zázračný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
12.5.14 21:13
@k30 píše:
Dobrý den, jsou pračky Miele opravdu tak šetrné k prádlu, jak se uvádí? Je voštinový buben opravdu tak zázračný?

Jsou pokud nedavas maximalni otacky na jemny pradlo atd. Co peru tak nevim co jsou znolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
12.5.14 21:33

@k30 Hezký večer, my tedy máme pračku (MIELE W 5000 WPS Supertronic) a jsem maximálně spokojená. Jsou tam již přednastavené volby pro různé druhy prádla + automatické dávkování pracích prostředků, takže za mně super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí