Jakou pořídit chůvičku? 2016

11
8.5.16 19:11

jakou pořídit chůvičku? 2016

Ahoj maminky, mám takový dotaz. Potřebuju poradit s výběrem chůvičky. Není to do paneláku, ale k baráku. Potřebuji aby měla čistý zvuk, aby pořád nešuměla, a celkem velkej dosah. Mám dokonce i kandidáta, ale přece jen bych chtěla slyšet vaše názory… Děkuju moc :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2834
8.5.16 19:37

Angelcare… Pouzivame denne uz 3 a pul roku a nikdy nebyl problem. Sjezdila s nami kus sveta, takze opravdu i hodne vydrzi. Dosah paradni, pres leto se opaluju na zahrade a mala spinka v patre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
8.5.16 19:39

Avent :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
8.5.16 19:43

Máme avent asi za 2500,– ale nemůžu si stezovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
8.5.16 21:16

Máme Babymove v baráku a super. Měla jsem i Avent, ale mají podstatně menší dosah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
9.5.16 08:10

Doporučuju avent, máme tu levnější verzi, stála 1500, dosah píšou 300 metrů…přesně jsem to nepočítala, jestli to tak skutečně je, ale máme opravdu velkou zahradu, a když malá spí, tak se pohybuji po celé zahradě a zatím všude mi chůvička dosáhla;)moc mi vyhovuje senzor připojení, když jsi mimo dosah, začne to pípat, abys věděla…to jsem u chůvy předtím neměla a akorát mě rozčilovalo jestli teda malou ještě uslyším nebo už ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
9.5.16 12:32

Tak ono hodně záleží kam tu chůvičku budete používat. Jenom na zahradu stačí kratší dosah, ale je potřeba počítat s tím, že v zástavbě se dosah hodně zkracuje. My jsme občas venku se sousedy. Od baráku je to kousek, ale tím jak je kolem už těch domů víc, tak Avent prostě neměla signál, babymoov naprosto bez problémů.
Další věc je, že Avent má hodně lidí a tím pádem je možnost, že chytneš i jinou chůvičku než jenom svojí. Další výhodou je možnost připojení druhé jednotky, takže lze hlídat najednou 2 děti ve 2 různých pokojích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.5.16 10:15

Hm… mno já měla jako n1 philips avent scd 501.. dobré recenze atd atd… :think: no naš barák má celkem silné zdi, tak abych ji slyšela aspon ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
10.5.16 10:23

@tezi Nevedela by jsi, prosim te, konkretni tip te vasi chuvicky? Uz jsem to asi nasla, je to tato: Babymoov Baby monitor PREMIUM Digital Green? Dle tveho dodatku o pripojeni druhe jednotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
10.5.16 12:45

@Cuddy jo je to ona. My teda druhou jednotku nemáme, protože nepotřebuji. Ale sestra má 2 malé děti každé v jiném pokoji a využívá tuhle funkci už víc jak rok a moc si ji pochvaluje, akorát má teda trošku starší typ.
@kikst z baráku ven na zahradu nejspíš slyšet bude, ale opravdu se tím hodně ta vzdálenost zkracuje.
Chůvičku jsem vybírala na základě doporučení sestry a potom jsem se o tom bavila i s prodavačem v obchodě, kterou by doporučil a proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
10.5.16 12:50

@tezi A mohla bych mit jeste dotaz? V jine diskuzi a v recenzich na heurece jsem cetla, ze jedna z jednotek nefunguje na nabijeci baterie, ze se musi kupovat alkalicke a ze ani na ty to moc nefunguje, mas to take tak? Hledam proste dvoucestnou chuvicku s moznosti pouzit i venku a s velkym dosahem. Tato vypadala idealne, nez jsem narazila na poznatek o bateriich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
10.5.16 12:52

@Cuddy to se asi jedná o tu dětskou jednotku, protože rodičovská má v sobě nabíjecí akumulátor :think:. Vyzkoušeno na baterky to nemám, ale měla by fungovat na nabíjecí. Akorát mě teda prodavač upozorňoval, že máme koupit dražší kvalitní nabíjecí baterky, že levné můžou právě zlobit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí