Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych ideálně postýlku pro novorozence až batole a aby se dala přirazit k naší manželské posteli a tu tak prodloužit o prostor pro miminko.
Nicméně máme tam dřevěný rám, viz photo. Nějak se nemůžu na internetu dobrat k postýlce, která by šla takhle nastavit; aby matrace pokračovala v matraci miminka a zároveň tam nebyla ta propast… poradíte mi někdo?
@sobospaly hmmm, to se asi dost prodraží… snad nejsem jediná s takovou postelí 😃 a něco se vyrábí…
@Jasmína25 píše: Více
Bohužel by to tak asi bylo. Snad někdo poradí s konkrétní postýlkou.
Meli jsme klasickou ikeu se sundavaci bocnici. Manzel ji vyvrtal otvory na vysku nasi postele a mimcu jsem za matraci na druhe strane dala polstarkovy mantinel, takze ten prechod prekryla jeho matrace.
Tahle by vám tam nešla? https://www.monbaby.cz/…teli-rodicu/?…
Měla jsem obyčejnou postýlku, sundala jsem bočnici a prostor mezi matracemi jsem vyplnila srolovanou dekou ze které jsem zároveň vytvořila hnízdečko. Můžeš koupit molitan, prodává se v různých výškách a matraci do postýlky sama udělat tak, že to uřízneš do požadovanýho rozměru, aby navazovala na vaši matraci a ušiješ na to potah. Zbytečný kupovat nějakou speciální postýlku.