Jakou práci mám vzít?

85
28.6.16 22:26

Jakou práci mám vzít ?

Ahoj moc prosím o radu. Mám dvě nabídky práce. První Bambule - krátký, dlouhý týden směny od 9 do 21, co mne odrazuje je to že tam musím 12h stát. Druhá Penny- směny - odpolední, dopolední od 5.30 až 22.00. Máte někdo zkušenosti těchto zaměstnavatelů? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
28.6.16 23:21

@Hanisska11 a v Penny budeš sedět, jako za pokladnou?

Nejsem prodavačka, nemám zkušenost, ale asi bych brala Bambuli. Není tam rychloobrátkové zboží jako v Penny… myslím, že tam bude větší „klid“… ale to je jen moje představa, kterou mám jako nakupující :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
29.6.16 00:23

Bambuli.Ale ,,stát" nebudeš v obchodě fakt nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.6.16 03:05

Když jsem přemýšlela o tom, kterou práci vzít, zajímala mě perspektiva a dojezdní vzdálenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.6.16 07:22

Vzdálenost, peníze, hmotná odpovědnost, co by tě víc bavilo…vše si to jednoduše porovnej a dej na svůj pocit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
29.6.16 08:30

Pokud peníze, vzdálenost apod je u obou prací stejná, radši bych šla do Bambule… Jako bývalá pokladní Penny ti můžu říct, že je to rasovina, chování k pokladním nechutné a dodnes mi je špatně, když do toho krámu mám jít jen nakoupit..

• Citovat
  • Upravit
110
29.6.16 08:34

Mě by to taky víc bavilo v Bambuli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
29.6.16 13:38

Zkusila jsem si práci v supermarketu za pokladnou i jako prodavačka (nebo moderně asistentka prodeje) ve třech obchodech. Sice vše byly jiné firmy, ale do Penny ani jiného takového za kasu bych už nešla ani brigádně. Brala bych Bambuli. V obchodech mě to bavilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat