Jakou práci mám vzít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jakou práci mám vzít ?
Ahoj moc prosím o radu. Mám dvě nabídky práce. První Bambule - krátký, dlouhý týden směny od 9 do 21, co mne odrazuje je to že tam musím 12h stát. Druhá Penny- směny - odpolední, dopolední od 5.30 až 22.00. Máte někdo zkušenosti těchto zaměstnavatelů? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Hanisska11 a v Penny budeš sedět, jako za pokladnou?
Nejsem prodavačka, nemám zkušenost, ale asi bych brala Bambuli. Není tam rychloobrátkové zboží jako v Penny… myslím, že tam bude větší „klid“… ale to je jen moje představa, kterou mám jako nakupující ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem přemýšlela o tom, kterou práci vzít, zajímala mě perspektiva a dojezdní vzdálenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzdálenost, peníze, hmotná odpovědnost, co by tě víc bavilo…vše si to jednoduše porovnej a dej na svůj pocit:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud peníze, vzdálenost apod je u obou prací stejná, radši bych šla do Bambule… Jako bývalá pokladní Penny ti můžu říct, že je to rasovina, chování k pokladním nechutné a dodnes mi je špatně, když do toho krámu mám jít jen nakoupit..
- Citovat
- Upravit
Zkusila jsem si práci v supermarketu za pokladnou i jako prodavačka (nebo moderně asistentka prodeje) ve třech obchodech. Sice vše byly jiné firmy, ale do Penny ani jiného takového za kasu bych už nešla ani brigádně. Brala bych Bambuli. V obchodech mě to bavilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit