Jakou pračku do 8 000 byste doporučili?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zkouším oživit diskusi, mám druhou pračku a vůbec s ní nejsem spokojená(seprané a žmolkovaté prádlo),proto budeme kupovat novou, ale vůbec netuším jakou
nechci se znovu napálit, proto prosím o vaše zkušenosti
jakou značku a model máte doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka001 píše:
Zkouším oživit diskusi, mám druhou pračku a vůbec s ní nejsem spokojená(seprané a žmolkovaté prádlo),proto budeme kupovat novou, ale vůbec netuším jakou![]()
nechci se znovu napálit, proto prosím o vaše zkušenosti
jakou značku a model máte doma?
My máme Miele W 1734 a jsem maximálně spokojená, odloženej start, odpočet, víc ke štěstí nepotřebuju, různý ty patnáctý smysly atd… Prostě fakt kvalita…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme AWO/D 43130 Whirpool, koupila jsem ji po dlouhém a pečlivém vybírání - testy, recenze atd. Máme ji půl roku, ale peru hodně často a zatím perfektní. Kupovala jsem ji u Alzy, teď ji mají dokonce i o něco levnější. Dokonce teď mají levnější i druhý hodně chválený model ( vyhrála pračku roku ) AWO/D 45140, která má víc otáček.
- Citovat
- Upravit
Ja mam pracku Haier. Kupovala jsem ji v setu se susickou, mam je doma od brezna a jsem nadsena. Pracka ma odlozeny start, spoustu programu, vsechno funguje jak ma, pradlo skvele vyprane a vyzdimane. Nemuzu si absolutne na nic stezovat.
Byl to tenhle set, koukam ze uz to maji vyprodane. Ale davam to sem aby se vedelo co je to za typ www.levneelektro.cz/…1401-hd70-01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit