Jakou pračku do 8 000 byste doporučili?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
25.7.13 20:29

Zkouším oživit diskusi, mám druhou pračku a vůbec s ní nejsem spokojená(seprané a žmolkovaté prádlo),proto budeme kupovat novou, ale vůbec netuším jakou :nevim: :think: nechci se znovu napálit, proto prosím o vaše zkušenosti :palec: jakou značku a model máte doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
25.7.13 20:41
@Lenka001 píše:
Zkouším oživit diskusi, mám druhou pračku a vůbec s ní nejsem spokojená(seprané a žmolkovaté prádlo),proto budeme kupovat novou, ale vůbec netuším jakou :nevim: :think: nechci se znovu napálit, proto prosím o vaše zkušenosti :palec: jakou značku a model máte doma?

My máme Miele W 1734 a jsem maximálně spokojená, odloženej start, odpočet, víc ke štěstí nepotřebuju, různý ty patnáctý smysly atd… Prostě fakt kvalita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Housátko
25.7.13 21:31

My máme AWO/D 43130 Whirpool, koupila jsem ji po dlouhém a pečlivém vybírání - testy, recenze atd. Máme ji půl roku, ale peru hodně často a zatím perfektní. Kupovala jsem ji u Alzy, teď ji mají dokonce i o něco levnější. Dokonce teď mají levnější i druhý hodně chválený model ( vyhrála pračku roku ) AWO/D 45140, která má víc otáček.

• Citovat
  • Upravit
185
25.7.13 22:30

Ja mam pracku Haier. Kupovala jsem ji v setu se susickou, mam je doma od brezna a jsem nadsena. Pracka ma odlozeny start, spoustu programu, vsechno funguje jak ma, pradlo skvele vyprane a vyzdimane. Nemuzu si absolutne na nic stezovat.

Byl to tenhle set, koukam ze uz to maji vyprodane. Ale davam to sem aby se vedelo co je to za typ www.levneelektro.cz/…1401-hd70-01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.7.13 07:00

@Ilusion
ja mam aeg elecctrolux a max. spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...