Tassimo - vaše zkušenosti

25.12.11 09:04

Tassimo-vaše zkušenosti

Milé maminky,
ježíšek mi včera donesl můj vysněný kávovar..
Hned jsem ho zkusila ovšem zarazil mě ten zvuk při přípravě.. :think:
Nikdy jsem kávovar nevlastnila a tak nevím zda je to normální..Na rozjezd je docela hlučný pak se i ztiší :think:
děkuji moooc za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50134
25.12.11 09:29

Zde už máme diskuzi na Tassimo a DG, tak se sem mrkni:
 https://www.emimino.cz/…apsle-84723/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.12.11 11:27

Nám tiež doniesol včera ježiško Tassimo…ale mám problém s tým prvým preplachovaním!!vie mi niekto poradiť? prvé preplachovanie prebehlo ale dalsie uz nechce,a v návode je písane ze to treba prepláchnut 4 az 5 krát!!kolko krát ste to prepláchli vy??dakuuujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.11 11:31
bonitka píše:
Nám tiež doniesol včera ježiško Tassimo…ale mám problém s tým prvým preplachovaním!!vie mi niekto poradiť? prvé preplachovanie prebehlo ale dalsie uz nechce,a v návode je písane ze to treba prepláchnut 4 az 5 krát!!kolko krát ste to prepláchli vy??dakuuujem

Tak to já úplně přehlídla že se to má udělat..
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.12.11 16:45

No to treba…je tam upozornenie ze az 4 - 5 krát!!!a ja som po prvom preplachu vyskusala spravit latte..a veru aj bolo citit v napoji taku pachut umeliny,asi teda za to ze to je nove…ale neskor som si uz dosla na to ako spravit aj zvysne preplachy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
25.12.11 17:51

Taky sme včera proplachovali a šlo to jen 3krát :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.12.13 11:09

Dobrý den, prosím, nestalo někomu z Vás, že po nějaké době (Tassimo mám asi rok až dva) nápoje ztrácejí chuť i je toho míň? Ze začátku když jsem si dělala Latté tak se mi skoro nevešlo do velikého hrnku a bylo takové mléčné a teď je Latté sotva z poloviny hrnku a je vodové. PS. Zkoušela jsem to i několikrát odvápnit, ale nějak to nepomohlo. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
27.12.13 12:24

Nemám zkušenost proč, ale poprosím o radu, jak nejlépe odvápnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
27.12.13 12:27

Zeptala bych se na stránkách TASSIMO.cz, ale víš, jak to je, je to spotřební zboří, které se za čas musí vyměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
27.12.13 13:05

To netuším, zda to dává míň kafe. Mě to tedy přijde a používáme stále stejně veliké sklenice.My odvápňujeme, vždy, když to napíše a trvá to většinou půl hodiny(možná víc). Tassimo máme 2 roky a jsme stále spokojeni. máme ten typ vzadu s filtrem a vpředu s displejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.12.13 14:02

Děkuji, už jsem napsala přímo na tassimo.cz snad mi poradí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
27.12.13 14:42

@pannda ja jsem kupovala v Planeu tablety na odvapneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí