Tassimo - vaše zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tassimo-vaše zkušenosti
Milé maminky,
ježíšek mi včera donesl můj vysněný kávovar..
Hned jsem ho zkusila ovšem zarazil mě ten zvuk při přípravě.. ![]()
Nikdy jsem kávovar nevlastnila a tak nevím zda je to normální..Na rozjezd je docela hlučný pak se i ztiší ![]()
děkuji moooc za informace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zde už máme diskuzi na Tassimo a DG, tak se sem mrkni:
https://www.emimino.cz/…apsle-84723/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám tiež doniesol včera ježiško Tassimo…ale mám problém s tým prvým preplachovaním!!vie mi niekto poradiť? prvé preplachovanie prebehlo ale dalsie uz nechce,a v návode je písane ze to treba prepláchnut 4 az 5 krát!!kolko krát ste to prepláchli vy??dakuuujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bonitka píše:
Nám tiež doniesol včera ježiško Tassimo…ale mám problém s tým prvým preplachovaním!!vie mi niekto poradiť? prvé preplachovanie prebehlo ale dalsie uz nechce,a v návode je písane ze to treba prepláchnut 4 az 5 krát!!kolko krát ste to prepláchli vy??dakuuujem
Tak to já úplně přehlídla že se to má udělat..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to treba…je tam upozornenie ze az 4 - 5 krát!!!a ja som po prvom preplachu vyskusala spravit latte..a veru aj bolo citit v napoji taku pachut umeliny,asi teda za to ze to je nove…ale neskor som si uz dosla na to ako spravit aj zvysne preplachy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, prosím, nestalo někomu z Vás, že po nějaké době (Tassimo mám asi rok až dva) nápoje ztrácejí chuť i je toho míň? Ze začátku když jsem si dělala Latté tak se mi skoro nevešlo do velikého hrnku a bylo takové mléčné a teď je Latté sotva z poloviny hrnku a je vodové. PS. Zkoušela jsem to i několikrát odvápnit, ale nějak to nepomohlo. Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám zkušenost proč, ale poprosím o radu, jak nejlépe odvápnit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeptala bych se na stránkách TASSIMO.cz, ale víš, jak to je, je to spotřební zboří, které se za čas musí vyměnit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To netuším, zda to dává míň kafe. Mě to tedy přijde a používáme stále stejně veliké sklenice.My odvápňujeme, vždy, když to napíše a trvá to většinou půl hodiny(možná víc). Tassimo máme 2 roky a jsme stále spokojeni. máme ten typ vzadu s filtrem a vpředu s displejem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, už jsem napsala přímo na tassimo.cz snad mi poradí. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit