Vysavač na praní koberců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vysavač na praní koberců
Poradíte jaký vysavač na praní koberců, teď jsme měli půjčení Eta Neptun, ale je to model, který se už nevyrábí, jen doprodává a celkově nemáme moc zkušeností, tak co vy na to? Co máte doma a jak jste spokojeni? Jinak ta půjčená Eta byla fajn…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já právě měla toho Neptuna a byla jsem s ním moc spokojená, ale boužel už dosloužil. ![]()
- Citovat
- Upravit
ahoj já si teď budu kupovat tenhle http://eshop.eta.cz/…ta-386590000
jinak neptun se stále prodává http://eshop.eta.cz/…ta-240490367 - tenhle jsem měla před tím a tay velká spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
weruuunka píše:
Já právě měla toho Neptuna a byla jsem s ním moc spokojená, ale boužel už dosloužil.
J8 jsem právě po tom neptunu tvrdila,že už tak velkej enchci a teď si koupím zase velkou krávu, hold tepovač doma je tepovač doma,kdo ho pozná nechce jinej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tetma píše:weruuunka píše:J8 jsem právě po tom neptunu tvrdila,že už tak velkej enchci a teď si koupím zase velkou krávu, hold tepovač doma je tepovač doma,kdo ho pozná nechce jinej
Já právě měla toho Neptuna a byla jsem s ním moc spokojená, ale boužel už dosloužil.
Já tenhle měla fakt jenom na to praní a na běžný vysávání jsem si koupila malej za pár korun, protože taky byl docela těžkej. ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky mám Neptuna, vysávám s ním normálě, je sice velký, ale má obrovský sáček a neřeším vysypávání hodně dlouho. A jezdí na kolečkách, takže ho ani moc nepřenáším, max. přes práh. A když je potřeba, tak na mokro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ten červenej Eta-neptun jak dávala odkaz tetma, a pořád je mají, a teď je nějaký novější je modrý a má regulaci síly sání.Jsem spokojená, i když jsem zatím koberec prala jen jednou, ale vysávám s ním skoro každý den.
- Citovat
- Upravit
Máme Philips Triathlon,je výborný.Taky dost velký,ale na takové šup šup vysátí mám ještě maličký AEG.Triathlonem vysávám „pořádně“ a čistím koberce,máme bohužel světlé… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc, koukám Neptun je asi fakt dobrý, vím, že se stále prodává, ale když už končí, tak jsme chtěli spíš něco nového…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám ten novější modrý s regulací síly sání. Mám ještě jeden vysavač, malý a bezsáčkový a používám hlavně ten Neptun, protože jsem jaksi líná neustále vysypávat prach z toho malého. Práší to a nerada na ten zaprášený filtr sahám. Ten mi taky nevyhovuje v tom, že když je prázný tak saje dobře, ale jakmile se jen trochu naplní, už saje málo. Neptuna jen zapnu, vysaju a uklidím. A táhne super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky o Neptunu uvažuju, líbí se mi, jak je to s tím čištěním koberce, je to pak hodně vidět? ale doufám, že jej budou mít ještě v 05/12, protože do té doby na něj neušetřím, a na půjčku ho nechci,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vidět to je, koberec opravdu prokoukne, navíc pak hezky voní a jakoby se načeše, že není tak sešlapaný. A hlavně je to vidět na té černé vodě, kterou pak leju do WC. Ale říká se, že pokud je koberec nový, je lepší se snažit ho neprat co nejdýl to jde, protože jak ho jednou vypereš, pak se špiní rychleji. My čistíme dvakrát za rok a stačí to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
když už jste se dostali k tomu čištění, já teďka prala sedačku a 4 koberce, celkem jsem tam napustila cca 8 l vody se saponátem a vysála jsem tak půl litr, špíny teda neskutečně,hodně i v těch trubkách, jinak jsem to dělala navečer a do rána byli krásně suchý, ale zajímalo by mě, kolik vody z těch koberců dostanete zpět vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele já byla s neptunem strašně spokojená a na koberci je to fakt znát , teď jsem se rozhodla pro ten dražší ten další tip, ne heurece.cz měl taky dobrý recenze ![]()
jinak taková malá rada, já koberce tepuju tak,že je navlhčím nechám půl hodiny a pak vysaju - a to je teda fakt znát ten , někdo namáčí a hned vysává a to mi nepříjde tak dobrý ,ale u sedačky doporučuju namáčet a hned vysávat… Jako já jsem hodně přemýšlela jestli nevzít toho neptuna znovu - za tu cenu mi sloužil cca 7 let a to byl kupovaný z bazaru už použitý … Jednou jsem si půjčila vysavač - tepovač v půjčovně a to teda nic moc , nevím nebyla sjem s ním tak spokojená jako s neptunem a hlavně já když měla neptuna tepovala jsem co měsíc někdy co 2 měsíce - hold dítě a 2 psi v paneláku - to je doopravdy co uklízet a hlavně mám oříška velkýho jako retrívr s mega hustýma dlouhýma chlupama a to jen tak nějakej vysavač neveme a s tím tepovačem na koberci nebylo nic ![]()
Pak ještě je fajn, máte li doma alergika na prach a roztoče jednou za měsíc projet ten koberec jen vodou bez saponátu , ten prach z toho jde jedna báseň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My si koupili parní čistič podlah a spokojenost veliká - kachličky lino i koberce to čistí. Jen na linu opatrně protože pak začně lino pracovat. Za málo peněz hodně muziky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit