Vysavač na popel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vysavač na popel
Zdravím,
uvažujeme o koupi vysavače na popel z krbových kamen. O tom ke kterému se již nemusí připojit vysavač, výkon 1000W. Máte zkušenosti? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj.My ho máme.Původně to měl být vánoční dárek pro manžela,ale když se začalo topit a já viděla jak se chudák zase s tím moří,tak jsem mu ho dala dřív.
Je s ním moc spokojený,už žádné vymetání a hlavní důvod proč jsme ho pořídili je miminko,které čekáme,tak aby se neprášilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A koupili jste ho v akci v Lidlu za 1.000,– Kč.Manžel ho v letáku viděl už podruhé,ale ani jednou ho neměli.Tak nevímzda má litovat či nikoli.Zda byl tento za tu cenu dobrý,nebo je lepší připlatit a koupit jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maraida píše:
Ahoj.My ho máme.Původně to měl být vánoční dárek pro manžela,ale když se začalo topit a já viděla jak se chudák zase s tím moří,tak jsem mu ho dala dřív.Je s ním moc spokojený,už žádné vymetání a hlavní důvod proč jsme ho pořídili je miminko,které čekáme,tak aby se neprášilo.
A jakou máte prosím značku? Jedna pani nás totiž od toho odrazovala, že prý se jí zanášel filtr a vysavač netáhl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj my ho máme taky, máme nějaký z bauhausu. nevím jesli je to případ jen toho našeho, ale vysaje jen trochu popela a hned se musí jít vysypat. takže na jedno vysátí krbu musím jít ven vysypat ho a pak to dodělat. takže raději vezmu lopatku a vyndám popel lopatkou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho chci také pořídit..akorát nevím který… Jakou máte značku,popř.kde jste kupovali a kolik stál?? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho nemám z Lidlu.Objednávala jsem ho na internetu.Jmenuje se Kaminer,má 1200 W a je na 20 l.Stál nějak 1200 Kč.A rozhodně ho manžel nechodí vysypávat po kazdém vysávání.Topíme teď každý den a s popelem chodí 1krát týdně.A mají je i 25 l.Jak jsem psala,můj manžel je s ním nadmíru spokojený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAK TO JE BOMBA!!! do toho jdu,táta bude mít radost
děkuji za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A vysáváte jen popel z krbovek,nebo i třeba z kotle,kde se většinou topí dřevem?Takže vánoční dárek pro manžela vymyšlen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme krbová kamna a topíme dřevem.Podle mě je jedno co tím vysaješ,popel jako popel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojte, taky bych ráda pořídila vysavač na popel, protože při vymetání se neskutečně práší, akorát většinou všude píšou na STUDENÝ popel. Existuje něco i na horký popel? Nemyslím nějaké žhavé uhlíky, ale prostě když to ještě není úplně vychladlé..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Všem.
Omlouvám se, že jsem sem tak vpadla, ale mám podobný problém.
Máme krb, topíme jen dřevem. Sháněla jsem nějaké recenze, ale zrovna u toho Kamineru jsem četla recenzi, že se hned ucpe a netáhne, tak se toho bojím. Hledám nějaký jiný. Koukala jsem, že mají i nějaké vysavače s dvojitým odlučovačem atd… Raději připlatím, ale chci něco, co nepráší. Z toho čištění je totiž tolik prachu a z toho je mi zle a kazí mi to ten požitek z krbu.
Ohledně toho teplého popela jsem četla, že to není vhodné, protože se vysavač kazí.
My stejně topíme na večer a až ráno čistíme, takže to vychladne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vysavač máme, kupovali jsme ho společně se stavebním vysavačem v setu. Běžná cena byla asi 3500,–, ale my ho sehnali v akci v Baumaxu za 1400,. Je to zn. Kaercher a manžel si ho nemůže vynachválit.
- Citovat
- Upravit
Děkuji za radu. ![]()
Jsi moc hodná. Jak budu mít chvilku času, tak se na něj kouknu a snad ho i koupíme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit