Vysavač na popel

84
12.12.11 14:07

Vysavač na popel

Zdravím,
uvažujeme o koupi vysavače na popel z krbových kamen. O tom ke kterému se již nemusí připojit vysavač, výkon 1000W. Máte zkušenosti? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14367
12.12.11 14:57

Ahoj.My ho máme.Původně to měl být vánoční dárek pro manžela,ale když se začalo topit a já viděla jak se chudák zase s tím moří,tak jsem mu ho dala dřív. :lol: Je s ním moc spokojený,už žádné vymetání a hlavní důvod proč jsme ho pořídili je miminko,které čekáme,tak aby se neprášilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.12.11 15:29

A koupili jste ho v akci v Lidlu za 1.000,– Kč.Manžel ho v letáku viděl už podruhé,ale ani jednou ho neměli.Tak nevímzda má litovat či nikoli.Zda byl tento za tu cenu dobrý,nebo je lepší připlatit a koupit jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.12.11 16:03
maraida píše:
Ahoj.My ho máme.Původně to měl být vánoční dárek pro manžela,ale když se začalo topit a já viděla jak se chudák zase s tím moří,tak jsem mu ho dala dřív. :lol: Je s ním moc spokojený,už žádné vymetání a hlavní důvod proč jsme ho pořídili je miminko,které čekáme,tak aby se neprášilo.

A jakou máte prosím značku? Jedna pani nás totiž od toho odrazovala, že prý se jí zanášel filtr a vysavač netáhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
12.12.11 19:09

Ahoj my ho máme taky, máme nějaký z bauhausu. nevím jesli je to případ jen toho našeho, ale vysaje jen trochu popela a hned se musí jít vysypat. takže na jedno vysátí krbu musím jít ven vysypat ho a pak to dodělat. takže raději vezmu lopatku a vyndám popel lopatkou.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.12.11 10:03

Já ho chci také pořídit..akorát nevím který… Jakou máte značku,popř.kde jste kupovali a kolik stál?? Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.12.11 12:16

Já ho nemám z Lidlu.Objednávala jsem ho na internetu.Jmenuje se Kaminer,má 1200 W a je na 20 l.Stál nějak 1200 Kč.A rozhodně ho manžel nechodí vysypávat po kazdém vysávání.Topíme teď každý den a s popelem chodí 1krát týdně.A mají je i 25 l.Jak jsem psala,můj manžel je s ním nadmíru spokojený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.12.11 12:17

TAK TO JE BOMBA!!! do toho jdu,táta bude mít radost :D děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.12.11 12:21

Nemáš zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
13.12.11 14:55

A vysáváte jen popel z krbovek,nebo i třeba z kotle,kde se většinou topí dřevem?Takže vánoční dárek pro manžela vymyšlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.12.11 15:02

My máme krbová kamna a topíme dřevem.Podle mě je jedno co tím vysaješ,popel jako popel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.12.11 22:52

ahojte, taky bych ráda pořídila vysavač na popel, protože při vymetání se neskutečně práší, akorát většinou všude píšou na STUDENÝ popel. Existuje něco i na horký popel? Nemyslím nějaké žhavé uhlíky, ale prostě když to ještě není úplně vychladlé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.1.12 13:39

Ahojky Všem.
Omlouvám se, že jsem sem tak vpadla, ale mám podobný problém.
Máme krb, topíme jen dřevem. Sháněla jsem nějaké recenze, ale zrovna u toho Kamineru jsem četla recenzi, že se hned ucpe a netáhne, tak se toho bojím. Hledám nějaký jiný. Koukala jsem, že mají i nějaké vysavače s dvojitým odlučovačem atd… Raději připlatím, ale chci něco, co nepráší. Z toho čištění je totiž tolik prachu a z toho je mi zle a kazí mi to ten požitek z krbu.
Ohledně toho teplého popela jsem četla, že to není vhodné, protože se vysavač kazí. :nevim: My stejně topíme na večer a až ráno čistíme, takže to vychladne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.1.12 21:07

Ahoj, vysavač máme, kupovali jsme ho společně se stavebním vysavačem v setu. Běžná cena byla asi 3500,–, ale my ho sehnali v akci v Baumaxu za 1400,. Je to zn. Kaercher a manžel si ho nemůže vynachválit.

• Citovat
  • Upravit
5917
8.1.12 12:32

Děkuji za radu. ;)
Jsi moc hodná. Jak budu mít chvilku času, tak se na něj kouknu a snad ho i koupíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí