Vysavač na popel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
já pořídila ten Kaminer a funguje bezvadně, krb mají naši v baráku a v zimě se s ním topí prakticky bez přestávky, táta naposled naloží dřevo před tím než jde spát a ráno až je vyhořené se čistí a zatápí se znova. Takže vysaje a hned zatápí
vysavač si moc pochvaluje a říkal,že si ho měl pořídit už dávno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc Zuzi. Ono manža se teď nějak blokl, tak to vypadá, že vysavač koupíme asi až příští rok, ale nápady a zkušenosti jsou k nezaplacení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaminer vysavač
Dobrý deň.
Máte tu niekto tento vysávač značky Kaminer? Chcel by som sa Vás opýtať, ako Vám idú iskry z rotora. Máte tam len také iskrenie, alebo tam máte ako keby také veľké iskrenie ako my. Už sme ho raz reklamovali a znova nám to robí. Tak by sme chceli vedieť, či to tak má byť, alebo nie. Ďakujem za Vaše odpovede.
- Citovat
- Upravit
Vysavač popela zn. parkside z lidlu nekupovat!!! vysávání krbu cca10s zanesený filtr v nádobě sotva na dně popela, následuje vyčištění, vyklepání, vyfoukání fitru 10 min. a dovysátí krbu, nejsem s tím spokojen nedoporučuji používam jednu topnou sezonu, a nejspíš diravý filtr, prach z vysavače uniká z vysavače ven, ale sakra to práší. Objednal jsem po složitém komunikování od lidlu až po smluvní partnery nový filtr za 399Kč tak uvidím. jestli prach bude i nadále unikat tak ho vyhodím. Reklamační řízení nemá smysl, bylo řečeno že se musí fitr častěji čistit
. jinak mám vyhlídnutý vysavač karcher za 3500Kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi, nevíte, jestli by se tím vysavačem na popel dalo vyluxovat i auto? Nebo jak to vlastně funguje? Potřebovala bych hlavně vyluxovat vždycky kolem kamen atd. Normální vysavač jsem už jeden takhle zlikvidovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten vysavač je vlastně takový soudek se dvěma dírama nahoře - z jedný vede hadice, kterou vysáváš a do druhý pak dáváš hadici od svého vysavače. Pod tím je zavěšen koš s filtrem, který se dá normálně rozebrat a vyklepat (nebo vyměnit), díky tomu se ty prachové částice nedostanou do vysavače. Ale ten filtr se strašně rychle zanáší. Mám na něm dle rad na jedné diskuzi navlečenou silonku, takže je to trošku lepší, ale i tak. Ale auto by tím vysát normálně šlo, i třeba nepořádek po zedníkovi a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys A je to vždycky kompatibilní s vysavačem, co mám doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, je tam díra s takovou jakoby membránou, do který to zasuneš, takže je to „vzduchotěsný“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, už několikrát jsem uvažovala o koupi. Mám ale centrální vysavač, takže by to stejně bylo k ničemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tím by to šlo taky, jde do toho jakákoliv hubice, ale holky, popravdě, je to velkej krám a snažím se ho používat co nejméně. Vytahuju to jen, když chci krb dokonale vyčistit, což obvykle nedělám, ideální je v krbu nechat uhlíky a tímhle vysavačem to jde fakt všechno. Určitě budou existovat i nějaké lepší, které budou mít uvnitř jakousi třídící přepážku/mřížku, ale popravdě pořád je to milion úkonů navíc. Přijde mi snadnější vzít pohrabáč i lopatku a trošku naprášit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Karcher
Máte prosím někdo vysavač od této firmy?
Popř. s jakou značkou jste spokojeni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit