Candy spotřebiče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Candy spotřebiče
Diskuze k modelu: Candy FPP 609 X + varná deska indukce CI 640C + myčka CDI 9P50 + mikrovlnka MIC 201EX
ahojky.Nemáte prosím vás někdo zkušenost se spotřebiči z tohodle setu?děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tenhle typ nemám, ale mám pračku a myšku Candy a spokojenost maximální. Myčku mám na 15 sad, což se v naší početné rodince opravdu vyplatí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám indukční desku od Candy,tenhle typ asi zrovna ne.Mám ji asi rok a moc spokojená nejsem.Pořád zlobily tlačítka,už dvakrát se to reklamovala.Snad už pojede a nebude nikde problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, typy teď z hlavy nevím, ale my pořizovali loni vestavěný kuchyňský set - myčka, trouba, varná deska, digestoř, mikrovlnka a jsme spokojení, akorát na digestoři nám nevyhovoval vývod, takže jsme jí prodali a koupili Moru. Všechno funguje jak má a snad bude ještě dlouho… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vestavěnná trouba Candy
Já jsem nespokojená se značkou Candy, příště už néééé. Koupila jsem vestavěnnou troubu Candy, hned po zapojení nefungovala, když jsem zavolala servisáka od Candy, tak mě nejdřív vůbec nevěřil, že to nefunguje a dělal ze mě blbce, že neumím zmáčknout dvě tlačítka. Když jsem ho tedy přesvědčila, že to opravdu nejde, tak zjistil, že je rozbitá elektronika a musí jí objednat novou a bude to trvat 10dní.
Už je to 20 dní, díl už má doma, ale nemá čas přijet, nestíhá. Takže mám doma nefunkční troubu a čekám až si servisák udělá čas. Už jsme kupovali spoustu spotřebičů, ale tohle se nám ještě nestalo, takže CANDY už nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj děvčata, v Podbořanech je továrna na Candy - je to od nás cca 8 km. Pracuje tam hodně mých známých a říkali, že by si to nevzaly ani zadarmo
, protože to tam šroubujou a prý to jsou italský š…y. Ale na druhou stranu si brala moje teta lednici Candy právě od jednoho co tam dělá - ¨zaměstnanci mají lepší ceny, má jí už 5 let a šlape - tak nevím
já mám troubu a myčku od Bosch pračku Indesit/ tu mám 7let / a bez závad, máma si koupila taky pračku Indesit a o 14 dnech nešla - ASI TAKY ZÁLEŽÍ, NA JAKÝ KUS NATREFÍŠ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 píše:
Ahoj děvčata, v Podbořanech je továrna na Candy - je to od nás cca 8 km. Pracuje tam hodně mých známých a říkali, že by si to nevzaly ani zadarmo, protože to tam šroubujou a prý to jsou italský š…y. Ale na druhou stranu si brala moje teta lednici Candy právě od jednoho co tam dělá - ¨zaměstnanci mají lepší ceny, má jí už 5 let a šlape - tak nevím
já mám troubu a myčku od Bosch pračku Indesit/ tu mám 7let / a bez závad, máma si koupila taky pračku Indesit a o 14 dnech nešla - ASI TAKY ZÁLEŽÍ, NA JAKÝ KUS NATREFÍŠ
Já mám pračku Candy a už dva roky šlape–ťuk, ťuk, a záruka je na ní 15 let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vestavěnná trouba Candy
Zdravím
Já chápu, že se občas něco nepovede a měla jsem prostě smůlu, že jsem narazila na špatný kus, ale kdyby aspoň ten servis fungoval normálně a ne čekat měsíc na nápravu. Pokud mají takovou poruchovost, že to jeden servisák na okres nestíhá, tak by měli zajistit dalšího a hlavně to taky o něčem vypovídá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 píše:
Ahoj děvčata, v Podbořanech je továrna na Candy - je to od nás cca 8 km. Pracuje tam hodně mých známých a říkali, že by si to nevzaly ani zadarmo, protože to tam šroubujou a prý to jsou italský š…y. Ale na druhou stranu si brala moje teta lednici Candy právě od jednoho co tam dělá - ¨zaměstnanci mají lepší ceny, má jí už 5 let a šlape - tak nevím
já mám troubu a myčku od Bosch pračku Indesit/ tu mám 7let / a bez závad, máma si koupila taky pračku Indesit a o 14 dnech nešla - ASI TAKY ZÁLEŽÍ, NA JAKÝ KUS NATREFÍŠ
Nestrašte mě, já mám od Candy sušičku již několik let a uvažuji o změně za Candy Slim (tu starou bych chtěla dát dceři)
U nás zatím spokojenost, oproti třeba spotřebičům Beko, asi záleží kus od kusu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit