Čím vyčistit žehličku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
čím vyčistit žehličku?
ahoj holky
podařilo se mi při žehlení přežehlit gumový obrázek na tričku a celý se přilepil na žehlicí plochu
,už jsem to zkoušela vyčistit,ale potvora tam pořád drží.Je to jakoby teflonový povrch,už jsem měla v ruce písek že to zkusím,ale bojím se poškrábání.Nemáte někdo nějakej fígl jak na to?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Obyč sůl nasypat na látku nebo noviny a přetírat tím teplou žehličku
Nebo se dá koupit takový speciální tyčinka http://www.tsnova.cz/…ni-zehlicek/ seženeš kdekoliv v domacích potřebách nebo i v někde v drogerce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi se to už taky stalo
stačilo kusek vatičky namočené v benzinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tuším, že ve švadlence prodávají i spešl houbičku / hadřík na žehličky. Vydrží věčně … a je k nezaplacení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když sem omylem najela s žehličkou na koberec, který se nádherně připálil, tak sem ji nechala vychladnout a mírně teplou jsem ji vydrhla hadříkem napuštěným slivovicí
Nic jiného po ruce nebylo a krásně to šlo dolů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám „TAPUNA“- lety ověřené a spolehlivě zlikviduje všechny nečistoty. V drogerii kolem 40,–Kč.
http://www.vmd-drogerie.cz/…ecistot-55-g
Fakt doporučuju, používám už 15 let a není nic lepšího. Naneseš na horkou žehličku a očistíš o hadřík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak benzin a ani slivovici doma nemám
![]()
ale odpolko vyrazím do drogerie,děkuju moc za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak vyčistit šatičky
Ahoj, mám podobný problém jen s tim, že se mi obrazek neprilepil na žehličku, ale rozplizl se po šatičkách. Nevíte, jestli a čim to z nich dostanu? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdřív jsem použila sůl a žehličku jsem poškrábala… jednoznačně Tapuna… jsem si jí i objednávala z netu, páč se bez ní neobejdu… poštovné sice dražší, než celá Tapuna, ale vydrží kopici let…aspoň mně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit