Čím vyčistit žehličku?

9263
2.12.11 08:52

čím vyčistit žehličku?

ahoj holky

podařilo se mi při žehlení přežehlit gumový obrázek na tričku a celý se přilepil na žehlicí plochu :zed: ,už jsem to zkoušela vyčistit,ale potvora tam pořád drží.Je to jakoby teflonový povrch,už jsem měla v ruce písek že to zkusím,ale bojím se poškrábání.Nemáte někdo nějakej fígl jak na to?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
2.12.11 08:57

Obyč sůl nasypat na látku nebo noviny a přetírat tím teplou žehličku :) Nebo se dá koupit takový speciální tyčinka http://www.tsnova.cz/…ni-zehlicek/ seženeš kdekoliv v domacích potřebách nebo i v někde v drogerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
2.12.11 09:01

děkuju moc,vyzkouším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.12.11 09:23

Mi se to už taky stalo :-) stačilo kusek vatičky namočené v benzinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
2.12.11 10:38

Tuším, že ve švadlence prodávají i spešl houbičku / hadřík na žehličky. Vydrží věčně … a je k nezaplacení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
2.12.11 10:41

Já když sem omylem najela s žehličkou na koberec, který se nádherně připálil, tak sem ji nechala vychladnout a mírně teplou jsem ji vydrhla hadříkem napuštěným slivovicí :-D Nic jiného po ruce nebylo a krásně to šlo dolů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
2.12.11 10:41

Já používám „TAPUNA“- lety ověřené a spolehlivě zlikviduje všechny nečistoty. V drogerii kolem 40,–Kč.
http://www.vmd-drogerie.cz/…ecistot-55-g
Fakt doporučuju, používám už 15 let a není nic lepšího. Naneseš na horkou žehličku a očistíš o hadřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
2.12.11 12:06

tak benzin a ani slivovici doma nemám :( :mrgreen:
ale odpolko vyrazím do drogerie,děkuju moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
17.4.17 11:16

Jak vyčistit šatičky

Ahoj, mám podobný problém jen s tim, že se mi obrazek neprilepil na žehličku, ale rozplizl se po šatičkách. Nevíte, jestli a čim to z nich dostanu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.4.17 13:57

Nejdřív jsem použila sůl a žehličku jsem poškrábala… jednoznačně Tapuna… jsem si jí i objednávala z netu, páč se bez ní neobejdu… poštovné sice dražší, než celá Tapuna, ale vydrží kopici let…aspoň mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí