Myčka na nádobí - jak vyčistit sítko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
čiki píše:
nemáš ho zanesený kamenem ??
čiki píše:
nemáš ho zanesený kamenem ??
no a to právě nevím, je to myčka manžela rodičů, a nevypadá to že by se o ní staraly, jak to mám udělat? vyčistit? ![]()
- Citovat
- Upravit
To se mi taky stálo jednou vyčistila jsem calgonitem čističemmyčky a dobrý..myčka se má takto čistit častěji jinak se zanáší a zůstává tam voda..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo nějaký čistič myčky, nebo aspoň sítko vymyj, pod tekoucí vodou uvidíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo to se mi stalo nedávno hned 2× tak sem jí nechala makat na prázdno a pak sem to síto ten odpad no prostě sem do myčky nalila vaříci vodu a ono se to dobře protáhlo a před tim sem to síto vyčistila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baslerinda píše:
Dosypej jí sůl, dolij leštidlo a vyčisti filtr.
možná jsem blbá, ale kam mám nalít to leštidlo? sůl i prášek vím, ale to leštidlo nevím ![]()
- Citovat
- Upravit
Luciked píše:Baslerinda píše:možná jsem blbá, ale kam mám nalít to leštidlo? sůl i prášek vím, ale to leštidlo nevím
Dosypej jí sůl, dolij leštidlo a vyčisti filtr.
leštidlo se nalívá na dvířkách jak se dává tableta hned vedle je další otvorek tam se to nalije..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuju, a ještě jedna otázka v nádobě na sůl je voda to má být nebo teky ne, já jen že z myčky už se to vypustilo když jela na prázdno, ale v teto nádobce stále je ![]()
- Citovat
- Upravit
Luciked píše:
děkuju, a ještě jedna otázka v nádobě na sůl je voda to má být nebo teky ne, já jen že z myčky už se to vypustilo když jela na prázdno, ale v teto nádobce stále je
Ano tam ta voda byt musi, das sul a poradne promichas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taminka píše:Luciked píše:Ano tam ta voda byt musi, das sul a poradne promichas.
děkuju, a ještě jedna otázka v nádobě na sůl je voda to má být nebo teky ne, já jen že z myčky už se to vypustilo když jela na prázdno, ale v teto nádobce stále je
aaaach jo, já jsem fakt tady jako magor
opravdu jsem to nevěděla, myčku jsme nikdy neměli až ted jsem se sní setkala, takže dolévat leštidlo (tam je na to taková dírka hned vedle tablety), dosypávat sůl a promíchat (tym voda být musí, umývat sítko, aby se nezanášelo, a ještě na dveřích je jeden takový otvor vypadá stejně jako na tabletu aler jer tam takové kolečko od min. až po max, se kterým se dá otáčet, tak to ještě nevím jinak snad co jsem sem napsala, je vše? ![]()
- Citovat
- Upravit
ahojky holky prosím o radu, dneska jsem otevřela myčku, a zjistila jsem že je na dně a v sítku voda, sítko je potopené, ale nebylo plné bordelu, nevíte čím by to mohlo být a jak bych to mohla „vyčistit“ ?

Už jsem se párkrát všimla, že myčka špatně myje