Myčka na nádobí - jak vyčistit sítko?

LuciTau
29.11.11 17:42

myčka na nádobí

ahojky holky prosím o radu, dneska jsem otevřela myčku, a zjistila jsem že je na dně a v sítku voda, sítko je potopené, ale nebylo plné bordelu, nevíte čím by to mohlo být a jak bych to mohla „vyčistit“ ? :think:
Už jsem se párkrát všimla, že myčka špatně myje :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
29.11.11 17:47

nemáš ho zanesený kamenem ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.11.11 17:50
čiki píše:
čiki píše:

no a to právě nevím, je to myčka manžela rodičů, a nevypadá to že by se o ní staraly, jak to mám udělat? vyčistit? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1488
29.11.11 17:52

To se mi taky stálo jednou vyčistila jsem calgonitem čističemmyčky a dobrý..myčka se má takto čistit častěji jinak se zanáší a zůstává tam voda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.11.11 17:58

ok, zkusím to koupit, a uvidíme :think: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
29.11.11 18:04

děkuju:hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
7346
29.11.11 18:26

jo nějaký čistič myčky, nebo aspoň sítko vymyj, pod tekoucí vodou uvidíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
29.11.11 18:31

Jo to se mi stalo nedávno hned 2× tak sem jí nechala makat na prázdno a pak sem to síto ten odpad no prostě sem do myčky nalila vaříci vodu a ono se to dobře protáhlo a před tim sem to síto vyčistila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
29.11.11 18:38

Jednou měsíčně je potřeba nasypat do myčky speciální sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
29.11.11 18:53

Dosypej jí sůl, dolij leštidlo a vyčisti filtr.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
29.11.11 19:14
Baslerinda píše:

možná jsem blbá, ale kam mám nalít to leštidlo? sůl i prášek vím, ale to leštidlo nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
1488
29.11.11 19:17
Luciked píše:
Baslerinda píše:
možná jsem blbá, ale kam mám nalít to leštidlo? sůl i prášek vím, ale to leštidlo nevím :think:

leštidlo se nalívá na dvířkách jak se dává tableta hned vedle je další otvorek tam se to nalije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.11.11 19:20

děkuju, a ještě jedna otázka v nádobě na sůl je voda to má být nebo teky ne, já jen že z myčky už se to vypustilo když jela na prázdno, ale v teto nádobce stále je :-(

• Citovat
  • Upravit
13503
29.11.11 19:28
Luciked píše:
děkuju, a ještě jedna otázka v nádobě na sůl je voda to má být nebo teky ne, já jen že z myčky už se to vypustilo když jela na prázdno, ale v teto nádobce stále je :-(

Ano tam ta voda byt musi, das sul a poradne promichas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.11.11 19:32
Taminka píše:
Luciked píše:
děkuju, a ještě jedna otázka v nádobě na sůl je voda to má být nebo teky ne, já jen že z myčky už se to vypustilo když jela na prázdno, ale v teto nádobce stále je :-(
Ano tam ta voda byt musi, das sul a poradne promichas.

aaaach jo, já jsem fakt tady jako magor :nevim: :,( opravdu jsem to nevěděla, myčku jsme nikdy neměli až ted jsem se sní setkala, takže dolévat leštidlo (tam je na to taková dírka hned vedle tablety), dosypávat sůl a promíchat (tym voda být musí, umývat sítko, aby se nezanášelo, a ještě na dveřích je jeden takový otvor vypadá stejně jako na tabletu aler jer tam takové kolečko od min. až po max, se kterým se dá otáčet, tak to ještě nevím jinak snad co jsem sem napsala, je vše? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max