Myčka na nádobí - jak vyčistit sítko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
29.11.11 20:11

tím kolečkem otoč tak, že ho vyndáš, pak dolej leštidlo, (nebo stačí norm. ocet).
v klidu nejsi magor, mám myčku asi měsíc, a řešila jsem naprosto stejný problém.
Leštidlo bys nemůsela mít, pokud používáš ty tablety 3v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.11.11 20:14
čiki píše:
tím kolečkem otoč tak, že ho vyndáš, pak dolej leštidlo, (nebo stačí norm. ocet).
v klidu nejsi magor, mám myčku asi měsíc, a řešila jsem naprosto stejný problém.
Leštidlo bys nemůsela mít, pokud používáš ty tablety 3v1
čiki píše:
čiki píše:

to kolečko vyndat právě nejde, ale nalila jsem to tam přes kolečko, jen nevím kolik se tam vejde, soli jsemtam nasypala tak kilo a půl, víc nemám, holky ještě že vás tady mám :hug:pak je tam ještě mezi prostorem na prášek a leštidlo takový výstupek a v něm taky dírka a to netuším na co je? :-(

• Citovat
  • Upravit
14721
29.11.11 20:20

Nemůžeš najít na netu návod k té myčce? Já mám třeba sítko na dně vyndávací, takže jde vyčistit jednoduše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.11.11 20:48
MirušeProdigy píše:
Jednou měsíčně je potřeba nasypat do myčky speciální sůl.

Mně stačí sůl dosypat jednou za půl roku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.11.11 21:17

jo já mám sítko taky vyndávací a umeju ho ve dřezu,, co máš za myčku ,, ? nebo to vyfoť ty dávkovače…

no holky já návod měla, a byl naprd.....nikdy předtím jsem myčku neměla a připadala jsem si jak mimozemšťan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
29.11.11 22:04

Mám ten samý problém.2× jsem projela myčku na prázdno a jelikož se mi z ní pak zdálo nádobí divný,přestala jsem ji používat.Jenže po týdnu je cítit a zjistila jsem,že je v myčce zakalená voda,která tam nebyla.A já právě nevím,jestli stačí koupit nějaké to spešl čistidlo do myčky nebo co s tím :think: A taky se chci zeptat-používám přípravky které obsahují sůl i leštidlo,chrání před vodním kamenem atd… a tudíž stačí jedna tabletka na vše-myslíte že je to tím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
9.11.12 09:44

Ahoj,
mám myčku Bosh a šuplíkem na příbory.
Koupila jsem čistidlo na myčky a v návodu je psáno, že se má dát do prázdné myčky do košíku na příbory..
Ten ale nemáme :lol:
Kam a jak ho mám dát???
Předem díky za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.12 09:49
@Phoebe13 píše:
Ahoj,
mám myčku Bosh a šuplíkem na příbory.
Koupila jsem čistidlo na myčky a v návodu je psáno, že se má dát do prázdné myčky do košíku na příbory..
Ten ale nemáme :lol:
Kam a jak ho mám dát???
Předem díky za odpovědi!

Mám taky „bošku“ se šuplíkem a čistidlo opírám v horním koši o ty tyčky. Kupuju čištič DM, vždycky ho tma nějak zaklíním. Jde o to, aby se to nepřevrhlo a drželo dnem vzhůru, proto se to má dávat do košíku. Když ho nemáš, musíš to vymyslet jinak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
9.11.12 09:50

@Phoebe13 Nějak upevnit do spodního koše, aby ta lahvička nespadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
9.11.12 10:38

Je tedy fuk jestli je to horní nebo dolní koš?
Já se o to nějak pokusím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.12 10:52

No, já dávám do horního a zdá se, že to čistí :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
9.11.12 15:16

Já ho dávám do rohu horního koše a zaklíním malým talířkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí