Sušička - jinde než v koupelně

3115
28.11.11 09:55

sušička - jinde než v koupelně

Holky řeším sušení prádla. Manžel bohužel nesnáší vlhko, hned do sebe musí rvát zyrtec a já nevím co s prádlem. Hlavně teď poslední dny, venku to neschlo vůbec:-(. Tak jsme začali řešit, že koupíme sušičku. Jenomže máme malou pračku ( hloubka 45 cm) a sušička s takovou hloubkou se vyrábí jedna a má energetickou třídu D, což fakt nechci, to můžu foukat fénem a spotřeba energie bude stejná:-). Sousedka mi říkala, že lze dát sušičku i jinam než do koupelny a pak vodu vylévat - je to pravda? Máme to někdo tak? Děkuji moc za rady, musím to vyřešit co nejrychleji. Dnes peru od rána, konečně svítí sluníčko:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101695
28.11.11 09:59

Ano, existují kondenzační sušičky se zásobníkem, který se pak vylévá, ta může stát vcelku kdekoliv, akorát při volbě místa mysli na to, že to není rozhodně tichý spotřebič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
28.11.11 10:02

Díky Jani, no mám místo v komoře a v šatně, tak někam tam, dá se tam zavřít a sušila bych jenom přes den. V kuchyni místo nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
28.11.11 10:15

Miso, musi to byt mistnost, ktera se da odvetrat, event. nechat otevrene dvere. Susicka vyfukuje teply vzduch, takze kdyz mam treba zavrenou koupelnu a nepustim odvetravani, tak mam vlhko a dusno jako v saune. za mne- volila bych komoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
28.11.11 10:17

Sušičku máme v šatně, suché prádlo rovnou skládám do šuplíků. Nežehlím :-) sem tam něco, ale to nestojí za řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101695
28.11.11 10:18
kikina2004 píše:
Miso, musi to byt mistnost, ktera se da odvetrat, event. nechat otevrene dvere. Susicka vyfukuje teply vzduch, takze kdyz mam treba zavrenou koupelnu a nepustim odvetravani, tak mam vlhko a dusno jako v saune. za mne- volila bych komoru

Ale to máš odvětrávací sušišku a ne kondezační, ne? My taky máme odvětrávací, pokud má člověk tu možnost, tak mi přijde výhodnější, ale v dnešní době je již problém ji sehnat-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
28.11.11 10:19

Mám úplně stejný problém, jako zakladatelka, tak tady budu taky nakukovat 8) Přemýšlela jsem, že bych sušičku šoupla za dveře do ložnice, tam je místa dost, ale nevím no, přece jen je to ložnice :nevim: Taky bych sušila jen přes den a dveře tam máme rozglábené furt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
28.11.11 10:21

Mam taky kondenzacni,ale kazda vyfuni teplej vzduch, ja mam tuto- je to babicka 5 let stara,ale je to moje laska- http://susicky.heureka.cz/…therm-57800/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
28.11.11 10:21
kroutilka píše:
Sušičku máme v šatně, suché prádlo rovnou skládám do šuplíků. Nežehlím :-) sem tam něco, ale to nestojí za řeč.

A máš tedy kondenzační? A můžeš mi prosím napsat jakou přesně? díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
28.11.11 10:27

Susicku mame ve sklepe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.11.11 10:27

Hele a co to vyřešit tak, že se koupí pračka se sušičkou v jednom ?
A zajímalo by mě, proč manžel nesnáší vlhko ? Co se mu potom děje ?

Tady jen tak pro příklad:

http://www.zbozi.cz/…se-susickou/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
28.11.11 10:29

lumato- nevim, ale pry je to naprd- nikdy Ti to nevysusi naraz cely obah pracky, takze susis nadvakrat, pradlo je vic pomackany- zkusenost brachy, ktery nejdriv mel 2v1, ted ma zvlast.

Pokud ma prostor.-kdekoli- nevahala bych, to blaho, kdyz dojedu z dovolene a spustim oba stroje, takze vecer mam cisty a vonavy pradlo uz primo ve skrinich, driv jsem prala , susila a zehlila treba tejden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
28.11.11 10:32

AHOJ,

měli jsme sušičku v chodbě (v takové jako že šatní části) a v pohodě, jen tedy tam bývalo hodně teplo. Kondenzační sušičku můžeš dát kamkoliv. Bez problémů.
Já fakt doporučujiiii. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
28.11.11 10:33
lumáťa píše:
Hele a co to vyřešit tak, že se koupí pračka se sušičkou v jednom ?
A zajímalo by mě, proč manžel nesnáší vlhko ? Co se mu potom děje ?

Tady jen tak pro příklad:

http://www.zbozi.cz/…se-susickou/

Díky, ale pračku máme relativně novou. A právě, že jsem četla i tady, že to 2v1 není dobré. Že to prý ani dobře nepere, ani dobře nesuší, nevím :nevim: . A netuším jestli se v hloubce 45 cm vůbec taková 2v1 vyrábí.
Manžel má reakci jako pri alergii - prská, teče mu z nosa.

Příspěvek upraven 28.11.11 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
28.11.11 10:33
kikina2004 píše:
lumato- nevim, ale pry je to naprd- nikdy Ti to nevysusi naraz cely obah pracky, takze susis nadvakrat, pradlo je vic pomackany- zkusenost brachy, ktery nejdriv mel 2v1, ted ma zvlast.

Souhlas, to mám taky naštudované, i prolezlé všelijaké diskuze 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí