Voda v lednici

263
24.11.11 16:34

Voda v lednici

Ahoj všem, nemáte někdo podobnou zkušenost? Už nějaký čas musím minimálně jednou týdně vysušit lednici. Dole pod těma boxama na zeleninu je úplná povodeň. Lednička normálně chladí, nevím čím to je. Je rozbitá? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1816
24.11.11 16:36
michalka76 píše:
Ahoj všem, nemáte někdo podobnou zkušenost? Už nějaký čas musím minimálně jednou týdně vysušit lednici. Dole pod těma boxama na zeleninu je úplná povodeň. Lednička normálně chladí, nevím čím to je. Je rozbitá? Děkuji

a nemáš ucpanej vývod vevnitř ledničky?Taky se mi to občas stává,podívej se za ty šuplíky na zadní stěnu v ledničce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
24.11.11 16:41
michalka76 píše:
Ahoj všem, nemáte někdo podobnou zkušenost? Už nějaký čas musím minimálně jednou týdně vysušit lednici. Dole pod těma boxama na zeleninu je úplná povodeň. Lednička normálně chladí, nevím čím to je. Je rozbitá? Děkuji

Taky se mi to pár týdnů stává a nevím čím to je 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
24.11.11 16:44

přesně tak, zkontroluj vývod do kondezační nádobky, bývá zevnitř nad zeleninovými zásuvkami, obvykle je tam i takový plastový „háček“ na čištění, stačí tím háčkem trošku prohrábnout odtok a voda teče správně do nádobky a ne do lednice (další možnost je, že nádobka je plná, ale naše lednice už něco pamatuje, možná i 10 let, a ještě plná nebyla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
24.11.11 16:46

Haha, mám stejný problém. I ten vývod jsem už čistila a dělá to pořád mrcha :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
24.11.11 16:48

Kamarád mi poradil ten vývod proštouchnout brčkem a pomohlo to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
24.11.11 16:48
Aimee910 píše:
Haha, mám stejný problém. I ten vývod jsem už čistila a dělá to pořád mrcha :) .

Tak to já taky a je to furt stejné 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
24.11.11 16:50

My jsme měli stejný problém, mysleli jsme že je ucpaný ten odpad jak tam stéká voda, ale po vyčištění to stejně nepomohlo :nevim: Celkově ta lednice byla hrozně vlhká a k zadní straně mi přimrzaly potraviny. Nic koupili jsme novou lednici s no frostem a perfektní, ale to si asi poradit nepotřebovala co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
24.11.11 16:51

Koukla jsme do toho odtoku a je tam nějakej humus, vyčistím to a snad to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
24.11.11 16:55
Jahudka87 píše:
My jsme měli stejný problém, mysleli jsme že je ucpaný ten odpad jak tam stéká voda, ale po vyčištění to stejně nepomohlo :nevim: Celkově ta lednice byla hrozně vlhká a k zadní straně mi přimrzaly potraviny. Nic koupili jsme novou lednici s no frostem a perfektní, ale to si asi poradit nepotřebovala co :roll:

No právě nám taky na zadní stranu přimrzá jídlo. Takže je asi fakt na odpis :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
24.11.11 17:00
Aimee910 píše:
Jahudka87 píše:
My jsme měli stejný problém, mysleli jsme že je ucpaný ten odpad jak tam stéká voda, ale po vyčištění to stejně nepomohlo :nevim: Celkově ta lednice byla hrozně vlhká a k zadní straně mi přimrzaly potraviny. Nic koupili jsme novou lednici s no frostem a perfektní, ale to si asi poradit nepotřebovala co :roll:
No právě nám taky na zadní stranu přimrzá jídlo. Takže je asi fakt na odpis :nevim: .

Ono ale tak to jídlo nesmíš mít na tu zadní stranu nalepený, dávej pozor, aby tam nebylo a určitě to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
24.11.11 17:03
Aimee910 píše:
Jahudka87 píše:
No právě nám taky na zadní stranu přimrzá jídlo. Takže je asi fakt na odpis :nevim: .

no ono to jde ruku v ruce s tím, že to neodtéká, třeba se ti to podaří nějak vyčistit, ale to bude mít asi každá lednice jinak. Každopádně to vlhký prostředí je nic moc prostředí pro skladování potravin, proto jsem radši přistoupila k nový lednici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
24.11.11 17:03
Aimee910 píše:
Jahudka87 píše:

Tak tohle se mi taky stává a to jídlo tam cpe můj chlap, tak mu vždycky vynadám. Co máte za značku lednice, my Whirpool a máme jí asi 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
24.11.11 17:27

Já ten odtok čistím tyčinkama do uší, kolikrát jich i 6 spotřebuju, než ten bordel vyberu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.11.11 17:37

Stalo se nám to samé - prošťouchnout tam tu dírku vzadu a je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie