Voda v lednici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
24.11.11 17:41

Ahoj,taky jsem to mela a byla jsem teda z toho na nervy.Manzel mi z prace prinesl dlouhy slaby dratek,zezadu otvor prostouchl a nic,stejne to delala porad.
Nakonec jsem na to prisla samozrejme ja,jako vzdy :mrgreen: .Lednici jsem mela mirne naklonenou dopredu,takze voda tam nemohla stekat a tak tekla pod ty supliky.Narovnala jsem ji,ty kolecka jsem musela vytocit tak,aby byla lednice mirne v zaklonu.A to s ni nikdo nehybal,aspon to vsichni doma rikali.

• Citovat
  • Upravit
50155
24.11.11 17:41
Sati píše:
Já ten odtok čistím tyčinkama do uší, kolikrát jich i 6 spotřebuju, než ten bordel vyberu :nevim:

zkusím to těma tyčinkama a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.11.11 17:57
MUFICE píše:
Aimee910 píše:
Jahudka87 píše:
My jsme měli stejný problém, mysleli jsme že je ucpaný ten odpad jak tam stéká voda, ale po vyčištění to stejně nepomohlo :nevim: Celkově ta lednice byla hrozně vlhká a k zadní straně mi přimrzaly potraviny. Nic koupili jsme novou lednici s no frostem a perfektní, ale to si asi poradit nepotřebovala co :roll:
No právě nám taky na zadní stranu přimrzá jídlo. Takže je asi fakt na odpis :nevim: .
Tak tohle se mi taky stává a to jídlo tam cpe můj chlap, tak mu vždycky vynadám. Co máte za značku lednice, my Whirpool a máme jí asi 6 let.

Nám to dělá také, ale byla jsem poučena opravářem, že je sice hezké, jak máme lednici narvanou, ale na zadní stranu se prostě nic připlácnout nemá :lol: proto jsou ty policové rošty vzadu ještě zahnuté. Jinak u nás stačí prošťournout, když je tam vlhčeji, tak trochu přidám na teplotě, stává se to, pokud vyložím nákup a lednice je fakt našťouchlá, pak zase současně s jídlem ubírám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
24.11.11 19:21
michalka76 píše:
Ahoj všem, nemáte někdo podobnou zkušenost? Už nějaký čas musím minimálně jednou týdně vysušit lednici. Dole pod těma boxama na zeleninu je úplná povodeň. Lednička normálně chladí, nevím čím to je. Je rozbitá? Děkuji

hadam, ze mas ucpanej odtok - bude to dirka pri dolnim okraji zadni steny. prostourej to spejli.

jo kamosce se to ucpalo postupne nejak uplne a opravaz tu trubicku co vede do motoru nakonec urizl a funguje to normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
24.11.11 20:46

taky na čištění používám uchošťoury

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.11.11 21:52
kozisek píše:
MUFICE píše:
Aimee910 píše:
Jahudka87 píše:
My jsme měli stejný problém, mysleli jsme že je ucpaný ten odpad jak tam stéká voda, ale po vyčištění to stejně nepomohlo :nevim: Celkově ta lednice byla hrozně vlhká a k zadní straně mi přimrzaly potraviny. Nic koupili jsme novou lednici s no frostem a perfektní, ale to si asi poradit nepotřebovala co :roll:
No právě nám taky na zadní stranu přimrzá jídlo. Takže je asi fakt na odpis :nevim: .
Tak tohle se mi taky stává a to jídlo tam cpe můj chlap, tak mu vždycky vynadám. Co máte za značku lednice, my Whirpool a máme jí asi 6 let.
Nám to dělá také, ale byla jsem poučena opravářem, že je sice hezké, jak máme lednici narvanou, ale na zadní stranu se prostě nic připlácnout nemá :lol: proto jsou ty policové rošty vzadu ještě zahnuté. Jinak u nás stačí prošťournout, když je tam vlhčeji, tak trochu přidám na teplotě, stává se to, pokud vyložím nákup a lednice je fakt našťouchlá, pak zase současně s jídlem ubírám :P

Jsem blbá, nejdřív ubírám-aby bylo chladněji a pak přidávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
10.5.12 21:08

Děkuji za téma, snad mi to taky půjde prošťouchnout. První pokus sice nevyšel, ale nenapadla mě špejle. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kubajz89
25.9.12 09:59

MY máme lednici Whirpool 4 roky starou a žádný odtok na spodu není, taky každých 14 je tam potopa, nevím si s tím rady… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lenka.0000007
6.9.13 18:26

Brčko

Zkuste to brčko, je to úplně zázračné vyléčení mojí lednice:-). Díky za tip!

• Citovat
  • Upravit
7.9.13 14:05

Ahojky, tak mijí mamce to dělá už pár měsíců, je z toho na nervy, musí tam mít neustále hadr a ždímat, nepomohlo ani pročištění brčkem ani nic jiného, volala opraváře a ten jí řekl, že se stím nic dělat nedá, že musí koupit novou lednici, taky dobrý nééé? Ale je pravda, že už jí má pár let. :roll: Dneska se totiž výrábí takové spotřebiče, aby vydrželi 3 až 4 roky a pak musíte koupit nové, řekl mi to i opravář na pračku, tak super. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
11.7.14 20:46

Ahoj mela jsem lednici taky porad mokrou pod suplikama. nic sem necistila ale dnes z ni vyletel takovy smrad az sem se lekla. neco jako nejaky smrad z plynu nevim jak to popsat. jidlo jsem vyhodila lednici vypla ze zasuvky obsah mrazaku k mamce a musim poridit novou zrejme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
10.1.16 14:33

Ahoj, máme taky stejný problém. Jen lednice je poměrně nová - 3 roky Liebherr, voda podle mě odtékat může, dírka není ucpaná… co s tím? díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.1.16 14:54

Tak to vyzkoušej, jestli ucpaná opravdu není. Ta hadička může být ucpaná klidně až u konce. My to děláme tak, že tu hadičku pod tlakem propláchneme stříkačkou.

• Citovat
  • Upravit
4471
10.1.16 15:03

@ivabozi nemáte špatné těsnění (když špatně dovírá lednice, zůstávají na stěnách kapky…my jsme si udělali slušnou potopu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
10.1.16 15:21

My jsme měly stejný problém a nakonec byla ucpaná ta hadička až někde dole a chtělo ji jen pročistit. Taky jsme si myslely, že je problém někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí