Mini lednička

573
23.11.11 11:09

Mini lednička

Prosím o radu a zkušenosti…
Vzhledem k situaci budu s malým bydlet v bytě s mamkou a bráchou. Budeme mít k dispozici moji ložnici + „technickou místnost“, kde je vana, wc, pračka apod. Tam budeme mít i svoji „minikuchyň“ a chtěla bych tam i malou ledničku. Lednička standartních rozměrů se mi tam nevejde a navíc je zbytečná, chci něco, kam se mi vejde pití a nějaký jídlo pro mě a později příkrmy a další potřebnosti. Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s miniledničkami, případně s konkrétní značkou, jakou byste doporučili?? Nebo aspoň na jaké parametry se zaměřit? Chci minimálně A, líp AA… Hledám na netu, ale nějak se v tom moc nevyznám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
23.11.11 11:59

za mě ne Electrolux

http://www.mall.cz/…2253:ranking

Tahle vypadá mooc pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.11.11 12:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.11.11 12:02

a tady je levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.11.11 12:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.11.11 12:09

Nebo opravdu malá je zde http://www.bergland24.cz/…15l-12v-230v

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.11.11 12:15

No já si právě teď uvědomuju, že si nedokážu představit, jak velkej prostor budu potřebovat… :oops: A že budu muset ještě přeměřit, jak vysokou-širokou si tam můžu dát… Bude sloužit víceméně jen pro prcka a občas něco málo pro mě s přítelem… No rozhodně díky za typy, budu ještě koumat ten rozměr… Jak velká myslíte, že by byla dostačující pro cca dva lidi? Původně jsem myslela takovou tu úplně maličkou, nevím, má to asi 50×50×50, ale do toho se asi nevejdeme, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
23.11.11 12:23

Já bych pro dva brala asi tak tu 85cm vysokou. Má to aspon malý mrazáček, což ty uplne mini myslim nemají,a může se hodit aspon na kousek masa, nebo v lete na zmrzlinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
23.11.11 12:26
Dessie píše:
No já si právě teď uvědomuju, že si nedokážu představit, jak velkej prostor budu potřebovat… :oops: A že budu muset ještě přeměřit, jak vysokou-širokou si tam můžu dát… Bude sloužit víceméně jen pro prcka a občas něco málo pro mě s přítelem… No rozhodně díky za typy, budu ještě koumat ten rozměr… Jak velká myslíte, že by byla dostačující pro cca dva lidi? Původně jsem myslela takovou tu úplně maličkou, nevím, má to asi 50×50×50, ale do toho se asi nevejdeme, co? :oops:

No pokud budete mít někde v domě k dispozici větší ledničku pro věci, co nepotřebujete tak často, tak by mohla, ale pokud jen tuto, tak tohle se mi zdá malé.. Taky živím jen sebe a přítele, ledničku mám klasickou, velkou, a někdy se tam vejdu tak akorát, hlavně po nákupu, nebo když navařím. A až bude na světě mrňous, tak to bude třeba další místo. ;) Ale je to o tom, jak často chodíte na nákupy a co bys tam asi tak uskladňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.11.11 15:06

Máme v kuchyni normální velikou ledničku, tam budou věci na běžnou denní spotřebu, tohle je vážně jen na uskladnění věcí, které je dobré mít po ruce, víceméně to není ani nutnost, jen to zvýší můj komfort s malým i komfort ostatních obyvatel bytu v rámci možností, které tady máme… Já nebudu v noci lítat po bytě a budit všechny kolem, navíc si tam „uleju“ to, co nechci, aby mi můj milovaný bratřík sežral :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí