Zápach nafty v pračce

996
18.11.11 08:00

zápach nafty v pračce

Dobrý den, ahoj holky,

prosím o pomoc. Vyprala jsem v pračce oblečení od nafty a teď pračka zapáchá naftou. Jak se zbavit zápachu??? Pračka Candy.
:nevim:
Děkuji za odpověď.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
18.11.11 08:05

Dej tam ocet,a zapni pračku bez prádla.Zkus na 60 stupňů.

• Citovat
  • Upravit
13
18.11.11 08:15

Nam to zmizelo az po nekolika vyprani. Myslim,ze jsme zkouseli i ten ocet a porad to bylo trochu citit. A jednou se to proste vymylo. Myslim,ze to bylo max 10 prani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
18.11.11 08:15

jak už psala levmah nech projít pračku octem, určitě to pomůže :-)

používám doma ocet snad na všechno a nikdy mě nezklamal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
18.11.11 08:57

Nafta je prevít. Prohnala bych pračkou taky ocet, jak radí ostatní, ale min. 2×., aby ti pak něco nenačuchlo.
Já dávám na to druhé praní třeba starý ručník, co dávám chlapovi do dílny, abych to vyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
18.11.11 08:58

Holky děkuju za radu!!! Jste zlatíčka!!! Jdu koupit ocet, kolik ho tak mám dát???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
18.11.11 09:09

ahoj! můj přítel chodí domů jako naftovej magnát(teda aspoň, co se smradu týče :mrgreen: ), já na to používám čištič pračky od Dedry, ten je úplně perfektní… a dřív taky ocet :wink: anebo jsme si na to už zvykli a smrdím naftou taky :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
18.11.11 15:46

já bych se nebála a klidně tak nalila aji litr, stejnak to stojí pár korun :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
10.10.25 08:54

Zápach nafty v pračce

Dobrý den
Trochu jsem se pocákala pri tankování od nafty :roll: no jo, obě ruce levý. Není to moc ale trochu ano. Hned jsem to dala do pračky ale teď ve mě hlodá jestli to nebude cítit… Pokud ano, pomůže litr octa na vyvářku na prázdno? Super stav je, že mám rýmu a nic necítím :roll: :mrgreen: preventivně to teda asi stejně udělám ale mám malé dítě, nemůže se nic stát kdyby náhodou načichlo i jiné prádlo? :nevim: Omlouvám se ale stalo se mi to poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11818
10.10.25 09:32

Nafta je hodně mastná..zajdi do drogerie a kup si tam speciální prostředek na skvrny od nafty nebo žlučové mýdlo kterým to pořádně napřed namydli. Jinak to z toho oblečení těžko dostaneš. Jinak když jsem prala chlapovi montérky tak jsem pak pračku projela čisticím programem (nebo na prázdno programem na vyvářku) a přihodila do bubnu tabletu do mycky aby se to ještě vyplachlo. Nikdy mi nic jiného od toho nenacichlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
10.10.25 12:21

Hele, oba moji rodiče pracovali v montérkach, kdy mamka byla celý život u benzínové pumpy a otec u bagru…vždy se prali montérky o víkendu a nikdy nic nezápachalo…nic speciálního se nepoužívalo, snad jen prášek Biomat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí