MP3 přehrávač - doporučte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj,
já mám stejnou značku, jen jiný typ a už se neprodává, asi. http://mp3-prehravace.heureka.cz/…ive-zen-4gb/ ajsem s ním moc spokojená. Mám ho několik let a poslouchala jsem hudbu pořád. Nikdy neměl jedinou poruchu, ovládání je jednoduché a zvuk kvalitní. Jdou na něm prohlížet i fotky a videa, takže fakt moc doporučuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tento:http://mp3-prehravace.heureka.cz/…1ara08k-8gb/ , ale už se taky neprodává. Já jsem moc spokojená, poslouchám denně.
A dole v tom odkazu máš alternativní produkty, třeba ti to pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mischni, díky ![]()
Mně právě spíš než ty alternativní produkty zajímá, co bych od toho přehrávače měla požadovat… nějak nevím, které funkce jsou důleité, jaké technické paramatery by to mělo mít, aby to nebylo úplně chrastítko, a tak…
Zakl.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
já myslím, že ten co jsi vybrala bude dobrý. Má tam radio, mp3, velkou paměť, možnost vložit paměťovou kartu a bude mít jednoduché a přehledné ovládání. Plus jsou i ty fotky a videa. Takže za mě určitě jo.¨
ROzhodně nekupuj Emgeton, měla jsem od nich dva mp3 přehrávače a oba se do měsíce rozbily.
Koukni ještě na nějaké recenze, aby ses ujistila, že nemá nějakou chybičku, co není vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MP3 přehrávač pro syna
Mamči, taťuldové
, syn se zamiloval do přehrávače v mobilu, ale je to dost nepraktické (obzvlášť, když si kvůli tomu bere můj mobil
), tak jsem se rozhodla, že mu Ježíšek naježí vlastní MP3 přehrávač. Měl by umět rádio, nahrávání MP3 písniček a pokud možno by mohl fungovat i jako diktafon (občas by se mi hodil
). Máte nějaké aktuální typy? A pokud možno né moc drahý. Tak max. do dvou tisíc, protože mu ho určitě ukradnou ve škole
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme koupili dceři-8let rovnou mp4 - byla za 700,– má rádio, diktafon, slot na mikrokartu, sluchátka mají docela dobrý zvuk, přehrává obrázky i videa. Není s ní složitá manipulace. Máme ji teprv krátce, ale zatím vše ok.
http://www.mall.cz/…cor-sfp-6060?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu ohledně koupě MP přehrávače pro manžela. Chce to na učení angličtiny, chtěla bych aby to mělo displej, aby viděl „kde“ zrovna je, aby si přehřávač pamatoval kde skončil, aby to prostě neskočilo pokaždé na začátek když to znovu zapne, snad to není moc nereálný požadavek, máte nějaké tipy?
Ještě edit - cena ideálně do 1000 Kč, nebo lehce nad, mobil má křovácký, tam mp3 nahrávky fakt nehrozí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi, dnes mi klekl MP3 přehrávač, můžete mi doporučit nějaký s velkou pamětí, vhodný na sport, snadno ovladatelný… Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi. Chci koupit synovi /11 let/ a vůbec nevím jestli MP3 nebo MP4. Prosím, kdo se v tom vyzná o radu a odkaz jaký koupit. Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viz odkaz ode mě výše a při zapnutí nenastavovat region EU. nýbrž North America (US), jinak bude hrát potichu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček Prosím, ten odkaz na tu pamětovku je opravdu k tomu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem,
anonym proto, že sem rodina občas nakoukne, tak abych se neprozradila předčasně
Chtěla bych pro manžela k Vánocům koupit nový MP3 přehrávač, ten předešlý si nechal ukrást s batohem v hospodě, když před půl rokem zapíjel naši dcerušku

Potřebovala bych nějaký lehký, malý, snadno ovladatelný, poslouchá buď v MHD nebo při jízdě na kole… Určitě by byla fajn velká paměť, nebo možnost dokoupení paměťové karty. Jo, a musí být černý
Někde jsem koukala třeba na tenhle, ale nevím
http://www.mall.cz/…-black-black?…
Máte s ním někdo zkušenost? Nebo doporučte jiný, případně přidejte doporučení, jaké vlastnosti by měl/neměl mít, ať vím, co hlídat. Já přehrávač nemám, ani o něj nestojím, takže nějak nevím, na co se zaměřit
Díky za tipy a rady