Výběr pračky a žehličky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výběr pračky a žehličky
Ahojda,
chtěla bych se zeptat, podle čeho jste vybírali pračku a žehličku? - moc se v tom nedokážu zorientovat. Jediné co vím je, že pračku chci s předním plněním:) u žehliček jsem jelen už tuplem.
Nebo pokud máte nějaký dobrý tip, prosím poraďte.
Dííky
a přeji pohodový večer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahojky, doprala nám po 12letech pračka RomoZerowat, tak jsme si koupili tuhle:
http://www.heureka.cz/…z/717843775/?…
a jsem teda spokojená, hlavně s tím ždímáním na 1400ot.
Žehličku mám už 14let, průhlednou Rowentu a jsem též spokojená…
Vybírali jsme podle parametrů, měli jsme představu, kolik kg prádla, jak hluboká pračka, aby nepřekážela v koupelně, otáčky a taky cena, ale vzali jsme si dražší než jsme vybrali původně.
- Citovat
- Upravit
Ahoj máme žehličku od philipsu a nemůžu si stěžovat.je malinko těžší,ale je to o zvyku,ségra má taky phips už 5 let a spkojenost.práčku bych koupila LG,nebo elektolux,a nejlepší asi bosch.tot můj názor,určitě bych nekupovla žehličku třeba sencor-nemám dobré zkušenosti,jo a bacha když je pračka moc levná pere dýl než je psáno,třeba na hodinách ukazuje praní ještě hodinu a dvacet minut a jsou ztoho minimálně hodiny 2
nedávno jsme se toiž o tom bavili z holkama..tak at dobře pořídíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pračku bych vybírala podle toho, kolik mám místa…kdyby dost, tak rozhodně předem plněnou a kdyby mi nezáleželo na penězích tak bych šla do pračky Miele…pračka na celej život. jestli peněz tolik nemáte…vybrala něco od AEG, Bosch nebo elektrolux…funkce mají už dneska všechny téměř stejný…
o výběru žehličky jsem nedávno psala do jiné diskuze…tak jen zkopíruju mojí dopověď:
určitě bych od žehličky chtěla dobrou žehlící plochu – philips má dobrý žehlící plochy, který nelepí a přitom jsou tvrzený proti poškrábání…někdo si zase pochvaluje sklokeramiku…to s mojí šikovností bych já mít nemohla…párkrát už mi žehlička spadla na zem ![]()
dál to chce dobrej příkon – aby se rychle nahřála a hřála hodně…
příkon páry – uvádí se tuším v gramech…čím víc, tím líp ![]()
anti drip systém…systém proti odkapávání vody při nízkých teplotách…když si žehlíš jemnou halenku a dáš tam nižší teplotu, tak na ní nechceš mít fleky od vody ![]()
ani calc systém – abys nemusela používat destilku…ale to už snad dneska umí všechny žehličky…je dobrý, aby měla i anti calcovou kazetu i takový tlačítko, kterým čistíš jednou za čas žehličku tím, že se nahřeje a vypustíš tu vodu i s pískem ![]()
a já třeba oceňuju automatický vypínání…neb si žehlím věci na sebe těsně před odchodem a zapomínám vypínat žehličku…už by jsme asi párkrát vyhořeli, kdyby jsme tuhle funkci neměli ![]()
ještě je dobrá funkce vertikálního napařování…když žehlíš třeba závěsy nebo plesový šaty pověšený
jinak já mám Philips…nějakej model Azur…ale už jí mám dlouho…nevím, co je teď na trhu…budou jí mít jistě zdokonalenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, moc děkuji za tipy, dnes večer po práci pořádně kouknu na možnosti, jsem ráda, že jste mi poradily dle čeho se v té spoustě zorientovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit