Kuchyňský kráječ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kuchyňský kráječ
Ahoj holky,
prosím Vás o radu na vánoční dárek… ![]()
Potřebuju koupit KVALITNI kuchyňský kráječ…takový že hravě zvládne carpaccio atd…
O cenu ani tak přímo nejde, spíš o kvalitu…
Na netu jsem nějkaý našla, klasicky co mají v elektru ale nevím jestli to bude za něco stát…včera mě snoubenec znejistil…(je to dárek pro něj..) ![]()
Děkujiiii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj,
já mám nerezový kráječ Hyundai , jsem s ním spokojená. Je ale trošku větší, protože tento typ se používá i v profi provozech - restauracích apod.
Krájím s ním hovězí na carpaccio (musí být ale předem trošku ztuhlé v mražáku) nebo třeba červenou řepu na ultra-tenké plátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak přesně ten Hyundai máme - teda spíš měli jsme. Dlouho nevydržel (rok), začal být strašně hlučný, pomalý a ztupil se. Ale možná jsme měli jen špatný kus. Teď už se obejdu i bez něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Clarita píše:
Ahoj, tak přesně ten Hyundai máme - teda spíš měli jsme. Dlouho nevydržel (rok), začal být strašně hlučný, pomalý a ztupil se. Ale možná jsme měli jen špatný kus. Teď už se obejdu i bez něj.
já ho mám už dýl a bez problémů… je ale pravda, že ho nepoužívám každodenně na pečivo a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dice píše:
Holky děkuji za tipy.....Ten bosch…nemas odkaz?? Ktery??![]()
http://www.kasa.cz/…sch-mas62r1/
mame celu sadu bosch, krajac, rychlovarna konvica a hriankovac a sme fakt spokojni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit