Jaký ruční vysavač?

lucenka
11.11.11 11:16

jaký ruční vysavač?

Ahoj, potřebovala bych od Vás radu. Mamča si pořídila sedačku a strašně na sebe chytá nepořádek. Tak bch jí chtěla pořídit takový ten ruční malý vysavač. V obýcáku nemá žádný koberec, do budoucna bude možná nějaký malý pod konferenčním stolkem. Ale vůbec se v tom nevyznám. Tak prosím napište jaké máte, jak jste s nimi spokojené, na co si dát pozor atd. Moc díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
11.11.11 11:18

Určitě ti každá napíše jinou značku :-D ,tak za mě Hoover

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.11.11 11:33

za mě electrolux rapido :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.11.11 11:35
quinny píše:
za mě electrolux rapido :palec:

Ten mám taky,a jsem nadmíru spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
11.11.11 11:53

Philips Wet and Dry. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
11.11.11 12:32

Za mě taky Philips

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.11.11 20:39

Díky :palec:
Vzhledově se mi asi nejvíc líbí ten Hoover :)

• Citovat
  • Upravit
1371
12.11.11 22:02

Ahoj, nenapíšu značku žádnou a jen naťuknu:

aby se do toho svýho stojanu zandaval tak, aby byl „otvorem“ nahoru, jakoby vzhůru nohama … některé nepovedenější, který se dávají „otvorem“ dolů, tak z nich pak ten bordýlek vypadává ven v momentě, kdy vracíš vysavač zpátky do stojanu

dobrý jsou dole KOLEČKA - že ti nedře ta hubka vysavače rovnou o povrch (stůl/podlaha), ale hladce „jezdí“ po kolečkách (i když pro případ sedačky je to asi nepodstatný)

kouknout, jak se lehce rozebírá a dá vypláchnout vodou

výkon (tah) a výdrž baterie plus jak dlouho se musí nabíjet

příslušenství - různej štěrbiňák apod. … netuším, jestli i tyhle malý můžou mít něco na čalounění :nevim:

Jo a jestli se na to chytají spíš vlasy, bordel z oblečení atp., tak možná víc uvítá takovej ten LEPÍCÍ VÁLEČEK, co je normálně na oblečení … nevím, jaks e to jmenuje. Je to prostě váleček na tyčce a na tom takovej lapící papírek, kterej se dá odmotat, utrhnout a pokračuje novej. Sbírají se tím smítka třeba z kabátů, sak …
 http://www.psihratky.cz/…rofesionalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.1.13 18:52

Oživuji diskuzi. Potřebuji nutně ruční vysavač (na drobky v kuchyni a hlavně na vysání steliva od kočky kolem jejího záchodu) a nevím jaký. Prostě aby to dokázalo něco vysát - ne jen prach, nebylo to na kabel a nebylo to moc drahý :mrgreen:

Máte nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
see
727
16.1.13 19:00

Mám tento a nedám na něj dopustit http://vysavace.heureka.cz/…575/recenze/ . Už nezametám, jen vysávám… Koště mi kočičí chlupy akorát vířilo, vysavač je lepší. Vždycky je akorát sundám zespodu z těch „koštátek“ nebo jak to nazvat a frčím dál… nakonec vysypu a je to :pankac: fajn je že zajed i do rohů a je lehký, takže s ním vysávám i schody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
16.1.13 19:03

Bosh, takovej malej červenej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
16.1.13 19:09

@RyBANA přesně to samé řeším teď také,, hlavně před kočičím wc :zed: ale ještě jsem nenarazila na takový který by mě uchvátil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
16.1.13 19:18

@RyBANA máme tento http://www.mall.cz/…er-dv-9610-n

a je super, mmch je i na binec před kočičím hajzlíkem @stiskoch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
16.1.13 19:18

Tak po všemožném hledání po celém dni volím pravděpodobně BOSH BKS 4003,, ale ještě počkám jestli někdo neporadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
16.1.13 20:04

Mam cerstve novy Electrolux ZB 4112 a saje i koberec dost dobre. A ma jednoduche cisteni, da se ten binec vysat velkym vysavacem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí