Akumulátorový vysavač Dyson

21
10.11.11 17:15

Akumulátorový vysavač Dyson

Ráda bych si pořídila ruční vysavač. Zaujal mě Dyson DC34. Nemáte s ním někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
644
6.7.15 21:11

Zdravím, obnovuji diskuzi. Líbí se mi takové ty ruční aku vysavače Dyson ale mají více typů a stále se nemohu rozhodnout který vybrat. Je tu někdo kdo ho používá jaký typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
6.7.15 21:49

Ahoj, ja mam dyson klasiku, ale v praci pouzivam ten tycovy a je taky super. Hlavne zadna snura a je porad po ruce. Asi bych si poridila ten animal, je to s tou rotacni turbinou, sebere to vsechny vlasy.ja miluju dyson vysavace, i ty stary typy 10 let a vic funguji super.

• Citovat
  • Upravit
644
6.7.15 22:01

@Lenka76 já tu pořád porovnávám jaký je mezi nimi rozdíl a vím houby… někde je rozdíl ve výkonu ale podle toho co uvádějí mi všechno ostatní přijde stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.7.15 20:38

Já jsem nakonec ten Dyson DC34 pořídila a jsem spokojená. Kdybych kupovala nyní, pořídila bych si nějaký s tou dlouhou tyčí na luxování podlah. Jinak jsem moc spokojená. Kromě toho mám docela dlouho klasický Dyson s tím rotačním kartáčem a jak píše Lenka76, pořád luxuje dobře. Jinak je tam rozdíl spíš v té výbavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí