Vysavač Roomba bliká červeně

11966
15.11.11 23:01

Roomba - prosím o radu

Ahoj holky,

prosím o radu těch, kdo mají zkušenosti s rob. vysavačem roomba… mám řadu 500, přesně nevím, jaké označení, používám skoro půl roku, bez problému, ale včera jsem ho zapla, odešla a když jsem přišla, tak jsem zjistila, že skoro nic nevysál, zastavil se, po zapnutí blíká červeně a něco na mě anglicky hlásí… samozřejmě nemůžu najít návod, ale stejně, bych to v něm nenašla… co mám zkontrolovat?

Dala jsem novej filtr, konečně taky nové kartáče a stále nic… přijde mi, že říká to samé, jako když mi vyjel na překážku a nemohl sjet… už nevím, co mám dělat…

Máte někdo pro mě radu?

Díky Adéla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
480
15.11.11 23:25

A není jen vybitý? Nám bliká červeně, když je hodně vybitý,ale máme jinou řadu. Zkusila bych ho strčit přímo na tu nabíječku, ne do docku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
15.11.11 23:59

Nabitý je, ani se nemohl vybít za tu chvilku, co tu cestoval… a na nabíječce byl opět a nic platný:(

mě svítí oranžově, když je vybitej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
16.11.11 07:06

Zkus zkontrolovat kolečka, jestli nejsou zaseklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.11.11 08:10

No nejjednodussi by bylo,aby si tu hlasku poslechl nekdo,kdo rozumi anglicky protoze ta roomba Ti rika co je spatne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.11.11 08:25

napadají mě zanesená kolečka, zasviněné to čidlo vepředu,… :nevim: Kdyžtak to nahraj, ať si to poslechneme a přeložíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
16.11.11 08:26

Ak hovori nieco ako : múv rúmba tu njú lokejšn,tak ju vypni,aby nesvietilo nic a potom znova zapni. Skus pozriet ci sa tocia kefy(tie velke cierne),my sme mali raz zablokovane v tych zltych zavitoch vlasy.
Vyskusaj aj tu malu bocnu kefku,ci na nej nie su namotane vlasy.
A nakoniec ocisti ten senzor na spinu,taky pliesok pod kefami.
Proste skus ci sa toci vsetko co sa tocit ma…
Drzim palce a prosim napis ako to dopadlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.11 08:27

Jo ty vlasy v tom zamotaný, to je mor - věčnej problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
16.11.11 08:34

Holky, díky díky:)

Jdu to vyzkoušet… vlasy a chlupy tam být nemůžou, dala jsem všechny kartáče nové, tak fakt netuším…

Jdu nra to:)ú))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
16.11.11 08:36

Hovoří pouze „plís čárč romba“ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ach, já jsem angličtinářka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
16.11.11 08:38

Jestli už jsi vyčistila co šlo, tak zkus zresetovat software - to se na 10 vteřin zmáčknou najednou tlačítka spot a dock, když to nepomůže, vyndala a zandala bych baterku - jako u telefonu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
16.11.11 08:40
adus píše:
Hovoří pouze „plís čárč romba“ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ach, já jsem angličtinářka…

Tak to říká, že chce nabít… Tak ho zkus připojit napevno na nabíjecí kabel - asi chce to 16 hodinové nabíjední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
16.11.11 08:40

Jediné co mě napadá, je nádoba na bordýlek, ta je teda zasvinušená - né, že by tam byl bordel, to jsem vyklepala, ale jakoby špinavá:)))… ale má novej filtr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
16.11.11 08:44

Jj please charche roomba znamena prosim nabijte rumbu:D koukni jak mas zakladnu, musi bejt uplne u zdi aby se tam mohla roomba pekne dostat. A je potreba ji fakt tak jednou tydne pokud ji teda pouzivas denne, vycistit. Vzdycky vycistim ten kartac, ty uchyty kartacu( jsou tam namotane chuchvalecky vlasu a prachu a to kolecko necistim ani ho nevytahuju, jen tak jednou za pul roku( nebyva vubec zasvinene) jo a jeste si tak jednou za pul roku vymen ten filtr za novy:( jednou roombu uz jsme znicili protoze jsme to zak rok nenymenili:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
16.11.11 08:45

Čarč znamena nabit. Asi bude najlepsie vybrat batwrku,znovu vlozit a nechat cez noc nabijat. Este mi napadlo-nechavala si ju stale v docku alebo pocas nepouzivania len tak volne v byte?
Predajca ma upozornoval,ze ak ju nenecham stale v docku;rapidne klesne zivotnost baterie. Tak ci ta tvoja nie je kaput…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí