Vysavač Roomba bliká červeně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ivas1 píše:adus píše:Tak to říká, že chce nabít… Tak ho zkus připojit napevno na nabíjecí kabel - asi chce to 16 hodinové nabíjední…
Hovoří pouze „plís čárč romba“![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ach, já jsem angličtinářka…
Opravdu? To byl na nabíječce před tím bůh ví jak dlouho, pak se tady párkrát projel a potom začal právě blikat, tak jsem ho zase dala na nabíječku a furt nic…
No,tak ho tam jdu píchnout a budu doufat, že nebude už v háji baterka…
Já ho totiž vždycky nabíjím normálně přez kabel, stanici mám schovanou, vždycky mi jí malej nebo kocouři tahaj
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a kdyz uz blika cervene tak ji na tu zakladnu musis prinest, uz je tak vybita ze tam nedojede:( proto se tiuz nehybe:( a musis ji tam nasadit tak aby se rozblikala ze se nabiji. Asi mas spatne zakladnu, ja ji mela v koupelne a roomba kdyz pak jezdila v obrim obyvaku a uz byla oranzova, nemohla najit signal ze zakladny a porad jezdila a hledala a nekdy ji nasla a nekdy ne a vybila se taky uplne fest. Pak jsem dala zakladnu do kuchyne a najde ji v poho:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No,ale to Ti fakt říká, že je vybitá, respektive říká: Prosím nabijte Rombu.
Může se stát, že se přesně netrefila do základny (chce to vyčistit ty kontakty na základně) a pak se nanabíjela a teď chce to delší nabíjení.
Zkoušela si ho nabít mimo tu základnu? Tzn. kabel se strčí ne do základny,ale přímo do Romby.
Jinak by to asi znamelo, že blbne baterie nebo ta nabíječka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janichka píše:
Jj please charche roomba znamena prosim nabijte rumbu:D koukni jak mas zakladnu, musi bejt uplne u zdi aby se tam mohla roomba pekne dostat. A je potreba ji fakt tak jednou tydne pokud ji teda pouzivas denne, vycistit. Vzdycky vycistim ten kartac, ty uchyty kartacu( jsou tam namotane chuchvalecky vlasu a prachu a to kolecko necistim ani ho nevytahuju, jen tak jednou za pul roku( nebyva vubec zasvinene) jo a jeste si tak jednou za pul roku vymen ten filtr za novy:( jednou roombu uz jsme znicili protoze jsme to zak rok nenymenili:(
Ty jo, tak to já musím čistit po každém vyluxování, protože mi nechce jezdit… já mám dlouhé vlasy, máme kocoury a bydlíme u hlavní silnice a to je mazec, co to tady vyluxuje… a filtr jsem už měnila asi 3×…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RyBANA píše:
Adu já mám základnu na stole, aby na ni Darek nedosáhl
Hmmm, taky dobrý:))) já to mám u postele (skoro pod postelí), ale stejně radši používám normálně přez kabel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, teď jsem četla, že nabíjíš jen přes kabel. Tak to vytáhni ze zásuvky a zkus to znova, Romba se dá ještě resetovat: 12 sec podrž najednou SPOT a DOCK, třeba se jen nějak kousla.
Ale pozor, jestli tam máš nastavené nějaké pravidelné úklidy,tak se Ti to taky resetuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se jen zeptám, máš ji pořád na nabíjení, nebo ji nabiješ a z elektřiny vyndáš? Roomba musí být pořád pod napětím, má jiný druh baterky než je běžné, takže když ji někdo nabije a pak ji nechá mimo úklid bez nabíjení, tak ta baterka se dost oddělá.
Jinak já měla tu nejnižší z 500 a baterka šla vyresetovat jen tak, že se člověk dostal dovnitř, vyndal ji a zase zandal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem s roombou spokojena!! Co vy??? Ja mam tu roombu pet, protoze msm dva velke pejsky, ma tu vetsi nadrzku na bordel:D zapinam ji skoro denne. Jedine co e problem ze nevysaje za dverma a musim odklidit ruzne nastrahy kde by se mohla zaseknout, zapadnout nebo se amotat. Jinak vysavam klasickym vysavacem tak jednou tydne, tam kde roomba nedostane:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj jak rika gladys!!! Roomba musi byt furt na zakladne a pokud ji nabijis jen kabelem tak ji znicis!! Jeji batrie je udelana tak ze musi byt furt pod napetim:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak super a máš to tedy furt v nabíječce, jak se ptaly i holky dřív?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akorát si připadám jak blázen, protože jsem ho fakt před tím nabíjela…
V nabíječce ho mám skoro pořád, jezdí mi doma v podstatě každej den:) akorát teda na vaše rady vytáhnu tu základnu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit