Pojistka na troubu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pojistka na troubu
Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte zda existuje nějaká pojistka proti otevření trouby. Malý má v tom velkou oblibu a bohužel ani při dělání nové kuchyně nebude místo na to abych dala troubu nahoru. Bude vestavěná,tak něco na to… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
O pojistce na troubu jsem neslyšela
, třeba někdo poradí.
Když byli kluci malí, tak jsem při pečení hlídala a když jsem nepekla a nevařila, tak jsem vypnula jistič.
A před zapnutím trouby, aby se předehřála, vždycky zkontroluju, jestli v ní něco není - jednou jsem ji totiž naběhla - syn tam na pekáč položil plastové hračky, že bude péct. No, smrdělo to pěkně, ale zavčas jsem to vytáhla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pojistky na troubu jsou, já ji mám. Je to ale na troubu co není vestavěná a stojí volně. Jinak jsem ale slyšela, že když si teď kupuješ troubu, tak by tam měla dětská pojistka být v té výbavě ![]()
Možná by šlo na vestavěnou tohle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katkask píše:
Pojistky na troubu jsou, já ji mám. Je to ale na troubu co není vestavěná a stojí volně. Jinak jsem ale slyšela, že když si teď kupuješ troubu, tak by tam měla dětská pojistka být v té výbavě
Možná by šlo na vestavěnou tohlehttp://www.slune-cz.cz/…-spotrebice/
Jé,dík:-) No ono to sice asi nepůjde…ale hodí se na něco jiného:-) Ono tam sice bývají pojistky,ale ne proti otevření,ale proti zapnutí dítětem. No asi budu muset holt hlídat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katkask píše:
Pojistky na troubu jsou, já ji mám. Je to ale na troubu co není vestavěná a stojí volně. Jinak jsem ale slyšela, že když si teď kupuješ troubu, tak by tam měla dětská pojistka být v té výbavě
Možná by šlo na vestavěnou tohlehttp://www.slune-cz.cz/…-spotrebice/
I když teď mě napadlo,že by se to mohlo zapnout jakoby nahoru a ne do boku…že mě to nenapadlo hned
To by tím pádem šlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ná já mám taky takovou breberku, co všechno otevírá a všude se hrabe, Takže mám pojistky všude možně, jsme tu jak v trezoru
. Po jistku na troubě nemám, ale mám jí spojenou za rukojeť s rohovou skříňkou, takže nemůže otevřít ani jedno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no bacha na to je to z plastu- aby nebylo víc škody než užitku
My máme troubu, které se dvířka otvírají docela těžko- a myslím, že to má většina troub
a pak pojistku proti zapnutí trouby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když peču, tak to dávám pryč, ale peču v době, kdy spí, což zatím ve dne ještě celkem spí, tak se to dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My na vše používáme pojistky z Ikei a můžu vřele doporučit. Jdou dát jak na rovný povrch, tak i za roh..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit